Despre Mara Mura

Bună!

Eu sunt Mara Mura, o fetiţă obişnuită care a descoperit fantastica aventură a deserturilor naturale. Totul a inceput, ca de obicei, cu o întrebare. Ce ar fi dacă….?

Mă dedic trup şi suflet pasiunii mele şi sunt o perfecţionistă înnăscută când vine vorba de deserturi. Ai ghicit, eu sunt un mic cofetar care încearcă să creeze desertul preferat al fiecăruia!

La fel ca oricărui copil, îmi plac enorm deserturile, dar pentru că mama mi-a spus întotdeauna că nu sunt sănătoase, m-am hotărât să îmi creez propriile deserturi sănătoase. Aşa că m-am informat, am experimentat şi am descoperit că ingredientele naturale sunt cele mai potrivite, iar dacă adaugi şi puţină dragoste sucesul este garantat!

Mi-am lăsat imaginaţia să zburde şi am reuşit să îi impresionez pe toţi cu aspectul plăcut şi gustul delicios al bunătăţilor mele.

Prietenii mei sunt fascinaţi de fiecare candy buffet pe care îl pregătesc la petreceri, mătuşa Dana nu îşi mai face griji în privinţa siluetei savurând mini-prăjiturelele mele, prietena mea Ana adoră turta dulce pe care o aduc la fiecare tea party, iar unchiul Gelu, cea mai mare provocare a cofetarilor, pofteşte neîncetat la brioşele cu cremă.

Sunt sigură că şi ţie îţi vor plăcea deserturile mele, oricât de pretenţios ai fi. Trebuie doar să le încerci, pentru a-ţi alege preferatul!
www.maramura.ro

Mastercard, Visa

Parcare publică

Ateneul Român / Ultracentral

Benjamin Franklin 5

10:00 - 21:00

Rating și review-uri