Despre McMoni’s

Fondat în anul 1993, McMoni’s a reuşit într-un timp foarte scurt să se impună pe lista locaţiilor selecte de organizare a unor evenimente deosebite sau de petrecere a unei seri speciale într-un loc exclusivist, pentru publicul larg şi sportivi.

Mix între parfumul Bucureştiului de altă dată, elegant şi tradiţional, şi modernul prezentului, euforic şi agitat, restaurantul este alegerea ideală pentru organizarea oricărui tip de eveniment. Saloanele sunt dotate cu instalaţii de condiţionare şi filtrare a aerului, mobilier confortabil, mochetă elegantă, iluminat variabil, discret sau puternic, sisteme de sonorizare performante, toalete proprii, ring de dans profesional, iar terasele, grădinile, locul special amenajat pentru copii, locul pentru barbeque sau parcarea gratuită şi permanent supravegheată, vă vor convinge că orice eveniment la McMoni’s este un succes.

Vă invităm să vă convingeţi singuri de calitatea serviciilor noastre, de ambianţa selectă a saloanelor, de personalul nostru profesionist care vă asigură buna desfăşurare a evenimentului, lăsându-vă pe Dvs. să vă bucuraţi de clipe de neuitat într-un cadru rafinat şi elegant!

Grădină, European, Evenimente

Visa, Mastercard

Parcare privată

Piaţa Presei Libere / Nord

Dr. Primo Nebiolo 1

L - D 12:00 - 24:00

Rating și review-uri