Despre Mon Cher Caffe - Decebal

În ziua de astăzi, pe toate drumurile oraşului poţi întâmpina o cafenea confortabilă. Mon Cher Café & Bistro, situată pe Decebal, se remarcă printr-o existenţă civilizată şi un ansamblu de condiţii materiale care asigură comoditate, bunăstare, dar şi relaxare pentru evadare din rutina zilnică.

Muzica reprezintă refugiul perfect, fiind întruchiparea spiritului uman, aceasta este pe placul clienţilor de orice vârsta, putând fi savurată alături de un espresso sau un cocktail de diverse sortimente. Pe lângă băuturile alcoolice, sucuri şi diverse sortimente de cafea, clienţii sunt invitaţi să arunce o privire peste meniul variat pentru a se decide la diverse bucate culinare gustoase.

Decorul interior este o combinaţie armonioasă între modern şi vintage, acest stil denotă o îmbinare între romantism şi eleganţă. Clienţii pot alege pentru şedere, între terasă, parter, etaj şi separeu (fiind folosit în cazul unei cine romantice sau pentru a fi departe de ochii lumii), fiecare dintre aceste zone având cel puţin un televizor.

Mastercard, Visa

Parcare publică

Decebal / Central

Bd-ul Decebal 9

L - V 08:30 - 05:00
S - D 10:00 - 05:00

Rating și review-uri