Despre Moon Brasserie

Dacă vrei să te relaxezi la un cocktail și să te bucuri de o priveliște liniștitoare, Moon Brasserie este locația perfectă pentru o ieșire. Situat central, pe Bd. Unirii nr.33, chiar pe malul Dâmboviței, la Moon Brasserie te vei simți ca și cum ai lua masa pe malul Senei, în Paris. Este un local cu un look fresh, urban, inundat de lumină naturală datorită pereților mari, vitrați. Braseria are și două terase exterioare (una de tip rooftop și alta pe malul apei), perfecte pentru seri de neuitat într-o locație rafinată.
În plus, la Moon Brasserie se pot organiza petreceri și evenimente private, iar deseori aici se organizează seri cu live music.

MENIU Moon Brasserie
La capitolul mâncare, Moon Brasserie vine cu un meniu urban, cu specific internațional. Mâncăruri unice și o explozie de bun gust, multă inventivitate și atenție la detalii, alături de cocktailuri și băuturi fine. Fie că alegi fructe de mare sau un desert delicios, preparatele delicate, cu ingrediente proaspete și arome deosebite, îți vor răsfăța papilele gustative. Iar micul dejun este senzațional, pregătit cu atenție pentru cei care vor să-și înceapă ziua plini de energie. Toate sunt gătite după rețete urbane, fresh, în mixuri de gusturi unice.

CUM AJUNGI:
Cu metroul: până la Piața Unirii
Cu autobuzul: liniile 104, 123, 124, 385
În zonă ai acces la parcare publică.

Restaurantul acceptă plata cu cardul (Mastercard sau Visa).

Brasserie, Cafenea, Internațional

Mastercard, Visa

Parcare publică

Unirii / Ultracentral

Bdul. Unirii Nr.33

L - D 10:00 - 23:45

Rating și review-uri