Despre Newton Bar

Newton Bar este barul cunoscut din centrul Bucureștiului, încă din anul 2000, locul în care cele mai memorabile evenimente se petrec, reprezentând o prezență constantă în viața de noapte a orașului printr-o abordare avangardistă a design-ului și a produselor exclusiviste oferite. Construit pe două nivele, poate susține toate tipurile de petreceri, găzduind în același timp atât iubitori ai diversității de băuturi,cafelei cât și grupuri de prieteni care doresc să petreacă într-un mediu privat marcat de o atmosferă unică.

În timp, ne-am dedicat activitatea stilului și spiritului celor care celebrează viața în cele mai profunde aspecte și sunt în permanență în căutarea fericirii. Prin multitudinea de decoruri pe care le putem crea am mixat influențe unice și inovative din diverse culturi și experiențe pe care le-am trăit în interiorul localului.

De câte ori nu ne-am dorit să avem un loc în care să putem uita de griji, în care doar să ne relaxăm și să ne distrăm sau să savurăm o băutură fină și reconfortantă, în timp ce muzica ambientală îți acompaniază plăcut și relaxant momentele de fericire alături de prieteni.

Tot ce trebuie să faci e să iți iei prietenii, iubita, soția și să intri în acest loc în care, pentru câteva minute, ore, îți garantăm că îți vom crea o lume doar a ta. Contactează-ne pentru rezervare !

newtonbar.ro

Mastercard, Visa

Parcare publică

Dacia / Ultracentral

Jean Louis Calderon 56

L - J 10:00 - 22:00
V 10:00 - 02:00
S 18:00 - 04:00
D 18:00 - 02:00

Rating și review-uri