Despre Nikos Greek Taverna Burebista

Savoarea Greciei şi a fuziunii de arome autentice, continuă cu o nouă poveste în Bucureşti. De acum, fiecare masă va fi o experienţă de neuitat, petrecută pe ţinuturile elene. Atmosfera primitoare, meniul diversificat, cât şi reţetele tradiţionale greceşti, vor transforma gustările în adevarate plimbări pe malul mării Egee. Experienţele frumoase de la Marea Neagră, vor pătrunde în Bucureşti odată cu deschiderea unei noi locaţii Nikos Greek Taverna.

În luna octombrie a acestui an, lumea aromelor mediteraneene ale Greciei, işi va întâmpina oaspeţii cu preparate 100% originale, atent pregătite. Bucură-te de mâncarea cu adevărat specială şi simte spiritul grecesc atunci când iei masa.

„Nu există iubire mai sinceră decât iubirea pentru mâncare.” George Bernard Shaw

Un meniu complex, 100% autentic grecesc, ce reprezintă un mix al gusturilor de la malul mării Egee. Fie că alegi un aperitiv, un fel principal, o salată sau un simplu sandwich, trebuie să stii că ingredientele folosite sunt în proporţie de 90% aduse chiar de pe meleagurile elene.

Întrucât preparatele din meniu sunt incredibil de ypérochos (delicioase), chef-ul nostru nu se poate hotărâ la o singură recomandare şi te aşteaptă să le încerci pe toate, începând cu o gustare fresh şi un ouzo rece ca gheaţa.

Toţi cei ce au păşit pe malul mării Egee, s-au îndrăgostit de preparatele din tavernele greceşti. Tocmai de aceea am făcut tot posibilul să aducem savoarea gustului autentic al acestor preparate la malul Mării Negre, prin lanţul de taverne deschise începând cu anul 2013 în Constanţa în următoarele locaţii: Restaurant Bld. Tomis, Nr. 44, Restaurant Bld. Tomis, Nr. 109, Restaurant Mamaia Nord, Restaurant Mamaia Casino, Restaurant Mamaia, Hotel Ten şi Fast Food Paketo Mamaia. Din dorinţa de a duce povestea Nikos Greek Taverna mai departe, vă aşteptăm din octombrie 2017 în noua locaţie din Bucureşti, care va pune la dispoziţie un local cu un decor pitoresc şi plin de confort.

Mirosul mirodeniilor autentice şi multitudinea de preparate realizate după reţete greceşti, te vor convinge că eşti cu adevărat pe meleaguri elene. La Nikos Greek Taverna vei fi întâmpinat cu fuziunea de arome ale unui meniu diversificat, ce iţi vor garanta o experienţă culinară autentică grecească. Totul este preparat după reţete 100% originale, din zona de nord a Greciei, cu o mare atenţie în ceea ce priveşte selecţia ingredientelor de cea mai bună calitate, importate de acolo în marea lor majoritate.

Descoperă restaurantul nostru şi transformă orice masă într-o experienţă unică a gustului desăvârşit!

Grecesc, Mediteranean

NOU

Mastercard, Visa

Parcare publică

Decebal / Central

Bdul. Burebista nr.2

10:00 - 00:00

Rating și review-uri