Despre NOR - Sky Casual Restaurant

Servește masa la înălțime, atât la propriu, cât și la figurat! Restaurantul NOR – Sky Casual a devenit un punct de referință pentru București, pentru că este cel mai înalt loc unde poți lua masa.
Situat la 136 m înălțime, la etajul 36 al clădirii Sky Tower din Floreasca (pe str. Barbu Văcărescu nr. 201, chiar lângă Promenada Mall), localul oferă o priveliște fantastică asupra orașului! Ambianța elegantă te va cuceri pe loc, la fel și atenția acordată până și celor mai mici detalii. Este un restaurant spațios, aerisit, amenajat cu mult bun gust, perfect pentru a savura o masă gustoasă și a socializa într-un cadru relaxat, călduros.

MENIU NOR - Sky Casual Restaurant
NOR - Sky Casual Restaurant este un restaurant cu specific internațional, al cărui meniu se inspiră din cele mai faimoase bucătării ale lumii, ținând însă cont de preferințele autohtone. Mâncarea este foarte bună și fiecare preparat are ceva deosebit, care surprinde și provoacă imaginația – de la platingul original, până la combinații inedite și îndrăznețe de gust.

Preparatele poartă semnătura chef-ului István Deak, care a condus cele mai renumite bucătării din Cluj, inclusiv în industria hotelieră, și a parcurs numeroase cursuri de specializare în toate domeniile gastronomiei, inclusiv în lumea deserturilor franțuzești. Poate tocmai de aceea, nu dă greș cu niciunul din preparatele sale, fie că e vorba de un aperitiv inedit, o salată, un preparat genial din carne sau de un desert spectaculos.

La NOR poți servi micul dejun între orele 10:00 și 15:00 in zilele de Sambata si Duminica.

CUM AJUNGI:
Cu metroul - stația Aurel Vlaicu se află în apropiere. Sau cu autobuzul – în zonă au stație autobuzele 605 (pe Barbu Văcărescu), 135 și N119 (pe Calea Floreasca) sau 112, 135, N119, N123, N125 (pe Șoseaua Pipera).
În plus, în zonă ai acces atât la parcare publică, cât și la parcare privată.

Restaurantul acceptă plata cu cardul (Mastercard sau Visa).

Internațional, Sky Bar

Mastercard, Visa

Parcare privată, Parcare publică

Floreasca / Nord

Strada Barbu Văcărescu 201

L - V 12:00 - 24:00
S - D 10:00 - 24:00

Rating și review-uri