Despre Old Brick Pub

De ce Old Brick Pub…? Inca de la inceputurile ideii de a pune pe picioare un pub, noi, prietenii care am fost in spatele, in fata, dar si in mijlocul acestui “proces”, am venit cu cel putin o duzina de posibile nume…Ne-am oprit la Old Brick dintr-o serie de motive evidente, pe care le observi in momentul in care ne treci pragul sau doar ne vizualizezi pozele de pe site.

Decorul nostru, ales din tema vechilor pub-uri englezesti si obtinut prin ruperea multor dalte si ciocane, se bazeaza pe caramida aparenta. In gandurile noastre nu poate exista un decor mai bun pentru bea o bere excelenta sau de a te bucura de o mancare pur si simplu delicioasa !

Suntem specializati in burgeri, fiind printre primele restaurante din Bucuresti care au introdus in meniul lor burgerii gourmet, cu ingrediente precum dulceata de ceapa si sosuri pregatite in casa si ne-am bucurat cand am primit aprecierea clientilor pentru ideile indraznete.

Motto-ul nostru este : "Where Friends Meet" si consideram, pe buna dreptate, ca Old Brick este locul in care te poti simti printre prieteni.

Bistro, Internațional, Pub

Mastercard, Visa

Parcare privată, Parcare publică

Colentina / Est

Strada Teiul Doamnei Nr. 35A

L - J 10:00 - 24:00
V - S 11:00 - 01:00
D: 12:00 - 24:00

Rating și review-uri