Despre Oraşul Interzis

Oraşul Interzis este o locaţie de lux cu specific chinezesc care îşi propune să ofere o experienţă culinară veritabilă datorită preparatelor ce hranesc atât trupul cât şi sufletul.

Restaurantul este amenajat în spirit asiatic iar spaţiul obţinut este armonios şi foarte stilat. Parterul şi etajul au fost gândite pentru a oferi clienţilor atât separeuri- oaze de intimitate şi discreţie, cât şi spaţii ample, deschise, potrivite pentru evenimente sau grupuri mari. Zona selectă şi liniştită în care se află, dar şi amenajarea spectaculoasă transformă terasa într-un punct de atracţie importantă atât pe timpul zilei, cât şi noaptea.

În Oraşul Interzis elementul cheie este reprezentat de selecţia bucătarilor chinezi, care reprezintă garanţia unui meniu chinezesc autentic, rafinat de la o lună la alta cu noutăţi şi elemente surpriză.Meniul cuprinde reţete specifice tuturor celor patru regiuni distincte ale Chinei. În Zhejiang tehnicile de preparare se imbină perfect cu cele de decorare; regiunea Guangdong propune reţete pe bază de fructe de mare, peşte şi pui iar Sichuang arome picant-piperate adorate de cunoscători. Mâncarea Nordului oferă o selecţie bogată de foetaje şi elemente de patiserie, dintre care se remarcă popularele “pachetele de primăvară”.

Oraşul Interzis ţ-a deschis porţile şi găzduieşte petreceri private şi corporate, business lunch/ dinner, organizează workgroups, meetings şi alte evenimente, într-un mediu exclusivist şi rafinat.

Sunteţi invitaţi să luaţi parte la o experienţă culinară de neuitat şi să deveniţi clienţii speciali ai restaurantului nostru!

Mastercard, Visa

Parcare publică

Dacia / Ultracentral

Vasile Lascăr 98B

12:00 - 00:00

Rating și review-uri