Despre Pasta Restaurant

La pasta come una volta!
Life is nothing without passion. Ours is pasta ;)

Dacă iubești pastele cel puțin la fel de mult cât le iubim noi, atunci ești în locul potrivit, stimate client. Un loc pe care l-am vrut dintotdeauna special și cochet, discret și elegant, atrăgător și prietenos. Așa s-a născut, în 2014, Pasta Restaurant Victoriei, în inima Bucureștiului, pe Calea Victoriei, la nr. 26.

Pentru noi, nu ești un simplu client: ești un prieten pe care vrem să-l tratăm cu respect și cu care vrem să ne întâlnim cât mai des. Tocmai de aceea, stimate client, părerea ta a fost, este și va fi foarte importantă pentru echipa noastră. Comentariile tale, părerile și sugestiile tale, ideile tale legate de noi preparate, toate au fost ascultate. Te asigurăm că principala noastră grijă este ca tu să petreci timp de calitate la Pasta Restaurant Victoriei, să savurezi un preparat delicios și să-ți dorești să ne faci o nouă vizită cât mai repede.

Pentru că știm cât de mult iubești pastele, dar și rețetele fine, am ales să folosim cele mai bune ingrediente. Colaborăm cu tineri antreprenori din Italia, care au piață de desfacere în România, așa că minunatele noastre paste, fie că sunt spaghetti, parpaddelle sau fusilli sunt originale. În plus, folosim paste proaspete, care pot fi preparate în maximum trei zile și care se fierb instant. Nu facem rabat nici când vine vorba de fructe și legume: alegem pentru tine doar produse autohtone de calitate, la cele mai înalte standarde.

Lasă-ți imaginația să zboare în localul unde se mănâncă cele mai bune paste din România!

Dessert, Evenimente, Gelaterie, Italian

Mastercard, Visa

Parcare publică

Victoriei / Ultracentral

Calea Victoriei nr.26

L - D 12:00 - 23:00

Rating și review-uri