Despre Pizza Hut Dorobanti

Restaurantul Pizza Hut Dorobanți, primul deschis în România și cu o istorie de peste 20 de ani, se redeschide și își așteaptă clienții într-un spațiu complet renovat, cu un design urban, industrial și modern, în linie cu stilul lor de viață. Cei care vor trece pragul restaurantului vor descoperi, începând de azi, o locație special destinată socializării, dar și noile preparate incluse în meniu, dezvoltate cu ajutorul lui Chef Nico Lontras.

Elementele de design utilizate în amenajarea locației reflectă atmosfera caldă și relaxată a restaurantelor americane. Arhitectura și decorațiunile interioare inspiră calitate, simplitate și rafinament prin puterea formelor, finisajelor și a nuanțelor naturale.

Noul meniu al restaurantului Pizza Hut Dorobanți a fost dezvoltat cu ajutorul lui Chef Nico Lontras, bucătar profesionist, recunoscut și apreciat la nivel internațional. Astfel, pe lângă preparatele clasice cu care clienții erau obișnuiți, paste sau pizza, au fost introduse și opțiuni precum: salată de pui cu ananas, burgeri, coaste sau taco. De asemenea, barul de salată va fi mai mare și va oferi mai multe combinații delicioase și proaspete. Pentru desert, clienții vor putea opta și pentru banoffee, brownies sau waffles. Sortimentul de băuturi a fost, de asemenea, îmbunătățit, pe lista adăugându-se cocktailuri alcoolice și non-alcoolice.

Pizzerie

Mastercard, Visa

Parcare publică

Romană / Ultracentral

Calea Dorobanti nr. 5-7

L - D 11:00 - 21:30

Rating și review-uri