Despre Popas Rustic Diana

Situat pe cursul afluentului Moștiștei, pe teritoriul administrativ al comunei Belciugatele, la 20 km distanţă de capitală, Popas Rustic Diana, vă oferă condiţii naturale de relaxare într-un mediu feeric, plin de frenezia momentelor de tăcere a naturii, auzindu-se plăcutul ciripit al păsărilor exotice. O idee spectaculoasă şi inedită o reprezintă aşezarea meselor pe terase şi pe pontonul de deasupra luciului apei, oferind priveliştea perfectă după o zi încărcată de probleme cotidiene şi stresul urban datorate agitaţiei, aglomeraţiei.

Popas Rustic Diana oferă clienţilor sansă de a vizita o „insulă a relaxării” şi de a savura mâncărurile tradiţionale româneşti, cum ar fi: sărmăluţe cu mămăliguţă, purceluş la tavă, berbecuţ la proţap, şi nu în ultimul rând specialităţile casei: borşul de peste acrit cu borş natural (obţinut din tărâţe de grâu) şi saramură de crap.

De asemenea, printre preparatele noastre speciale, se numără şi „cârnaţii de casă”, obţinuţi după o reţetă specială a maeştrilor bucătari, care de-a lungul timpului au avut realizări considerabile, câştigând numeroase concursuri culinare internaţionale.

Ca orice lucru mare realizat cu inima deschisă şi bine intenţionat, Popas Rustic Diana, a devenit pe parcursul anilor un restaurant foarte apreciat, fiind frecventat de o clientelă aleasă şi putând pune la dispoziţie o capacitate impresionantă în vederea organizării petrecerilor, nunţilor, meselor festive şi conferinţelor.

Vă mulţumim pentru timpul acordat site-ului nostru şi vă invităm să vizitaţi Popas Rustic Diana!

Tradițional, Românesc

Visa, Mastercard

Parcare privată

București/Ilfov

Teilor 1, Belciugatele

L - V 07:00 - 22:00 / S - D 08:00 - 23:00

Rating și review-uri