Despre Prime Steaks & Seafood

Un restaurant sofisticat și intim, perfect pentru o seară romantică cu persoana iubită sau pentru o cină de afaceri exclusivistă! Situat la parterul Hotelului Radisson Blu de pe Calea Victoriei (nr.63-81), acest restaurant rafinat, care poate găzdui până la 46 de persoane, a obținut de mai multe ori titlul de cel mai bun restaurant tip steakhouse din București.
Ambianța romantică este conturată de iluminatul difuz, de culorile închise folosite în amenajare, dar și de prezența lemnului sau de pielea care îmbracă mobilierul. Are un aer exclusivist și te face să te simți ca atare, iar dincolo de rafinamentul vizual, te așteaptă o experiență culinară desăvârșită!

MENIU Prime Steaks & Seafood
La Prime Steaks & Seafood specialitățile deosebite sunt preparate perfect de bucătari talentați, sub atenta coordonare a lui chef Cristian Lazăr, care are o experiență de peste 20 de ani în domeniul culinar. Aici oaspeții pot urmări bucătarii în timp ce prepară mâncarea într-o bucătărie deschisă cu pereții din sticlă, savurând o sticlă de vin fin. Vei regăsi în meniu specialități exclusiviste, o selecție largă de preparate din fructe de mare proaspete, deserturi apetisante și o cramă proprie elegantă, cu o varietate mare de vinuri fine, ce se potrivesc perfect cu meniul rafinat. Vedetele meniului rămân însă steak-urile de cea mai bună calitate!

CUM AJUNGI:
Cu metroul: până la Universitate și o scurtă plimbare pe jos până pe Calea Victoriei.
Cu autobuzul: pe str. Știrbei Vodă, foarte aproape de Hotel Radisson Blu, au stație liniile 126 și 368.
În plus, ai acces la parcare privată, cu valet.

Restaurantul acceptă plata cu cardul (American Express, Mastercard și Visa).

Internațional

Cristian Lazar

American Express, Mastercard, Visa

Valet parking

Victoriei / Ultracentral

Calea Victoriei nr.63 - 81, Radisson Blu Hotel Bucharest

L - S 18:00 - 23:30
D Închis

Rating și review-uri