Despre Restaurant Alioli

Restaurantul Alioli există pentru că o familie de români n-au putut sta departe de țara natală. Pentru că după opt ani petrecuți în Spania, noi am revenit la București pentru a găti bucate valenciene și andaluze adevărate. Denia, orașul spaniol cu cele mai multe zile festive, aflat la numai două ore distanță cu barca de Ibiza, cuib de nebunii pentru milioane de turiști în fiecare an, ne-a fost școală și loc de joacă. Aici am învățat tot ce înseamnă gastronomie spaniolă, am aflat care este esența spiritului spaniol și ce trebuie să faci ca să-ți transformi clienții în prieteni.

La Alioli găsești întotdeauna farfurii pline cu mâncare spaniolă autentică, un meniu de prezentare pentru turiști pierduți în mrejele Bucureștiului. Bucătăria noastră este condusă de un bucătar care de mai bine de trei decenii gătește doar bucate spaniole. Ingredientele pe care le folosește el vin direct din Spania, de la furnizori de încredere.

Faptul că printre clienții noștri se numără mulți expați spanioli care vin zilnic la masă la Alioli, iar Institutul Cervantes ne-a ales ca partener permanent în cadrul evenimentelor proprii sunt pentru noi nu doar o onoare, ci și o dovadă a faptului că mâncarea noastră spaniolă e cu adevărat spaniolă, nu doar foarte gustoasă.

În unele seri ale săptămânii, la Alioli au loc petreceri tematice, cu sangria și paella la discreție, cu muzică flamenco live. În alte seri susținem competiția din fotbal cu vizionări de meciuri încinse, căci aici este sediul oficial al Fan Clubului Real Madrid din România, "Peña Dacia Blanca de Rumania".

Vă așteptăm oricând la un prânz copios sau la o cină specială, cu cea mai buna sangria din oraș și cu o paella remarcabilă, dar și cu alte zeci de preparate gustoase pe care le pregătim cu drag de Spania și cu drag de viață!

Vă mulțumim că ați ales să ne călcați pragul!

Poftă bună!

ÎNCHIS DEFINITIV

www.alioli.ro

American Express, Mastercard

Parcare privată, Parcare publică

Parcul Cişmigiu / Central

Popa Tatu 4

10:00 - 00:00

Rating și review-uri