Despre Restaurant Casa Dragonului

Restaurant chinezesc din Bucureşti, situat în sectorul 3, zona Dristor, pe Calea Dudeşti în apropiere de intersecţia cu Mihai Bravu, un restaurant select ce vă oferă un cadru prietenos, dar elegant la parter şi intim, primitor la etaj, cu separeuri alese şi mese rotunde.

Muzica de fundal, tradiţional chinezească vă îmbie să vă lăsaţi simţurile puse la încercare de savoarea bucatelor pregătite de excelentul nostru bucătar adus special tocmai din îndepărtata China pentru a face deliciul dumneavoastră.

Personalul a fost atent selecţionat pentru a face faţă celor mai exigente cerinţe.

Oferim posibilitatea organizării de petreceri private, de mese festive, nunţi, botezuri, la cerere chiar şi cu meniu românesc oferit în sistem de catering prin firme colaboratoare. Oferim de asemenea servicii de catering pentru diverse evenimente, dar şi livrări zilnice pentru toţi cei ce simt nevoia să-şi îmbunătăţească ziua prin degustarea unor mâncăruri asiatice de-o savoare rar întâlnită. Şi pentru că dumneavoastra sunteţi cei mai importanţi pentru noi vă oferim clipe deosebite de revelion când vă aşteptăm să probaţi o experienţă culinară fără egal într-o atmosferă de neuitat. Vă aşteptăm cu mult drag să ne păşiţi pragul pentru a vă bucura de clipe minunate în viaţa dvs!

Chinezesc

Visa, Mastercard

Parcare publică

Dristor / Est

Calea Dudeşti 198

12:00 - 00:00

Rating și review-uri