Despre Restaurant Casa Gorjană

Restaurant Casa Gorjană este situat central, lângă primăria Bucureşti. Capacitatea restaurantului Casa Gorjană este de 100 de locuri.

Restaurant Casa Gorjană cu specific gorjenesc, vă aşteaptă să petreceţi clipe de neuitat în compania celor dragi.

Restaurant Casa Gorjană vă poate găzdui într-o atmosferă rustică, cu mobilier şi decor adecvat şi condiţii deosebite, dispuse în două saloane - fumători şi nefumători - aer condiţionat, centrală termică proprie, ventilaţie etc.

Sărmăluţe olteneşti cu costiţă şi mămăliguţă, ciolan afumat cu fasole sau cu varză călită, muşchi de viţel la tingire cu sos de vin, ciuperci şi orez, piept de curcan cu sos alb şi ciuperci pane, mititei speciali în prapure de miel, muşchi de vită la tingire, diferite preparate din peşte, saramură de pui, coiţe şi creastă de cocoş, o gamă variată de ciorbe, supe şi borşuri, fripturi haiduceşti, preparate din miel şi berbecuţ, pastramă, frigărui, precum şi alte feluri aparţinând unui popor cu vechi tradiţii culinare, vă garantează o experienţă de neuitat, delectandu-vă simţurile cu o prezenţă colorată, scăldată din plin de aroma bucătăriilor ţărăneşti.
casagorjana.ro

Visa

Parcare publică

Parcul Cişmigiu / Central

Domniţa Anastasia 13

L - D 09:00 - 24:00

Rating și review-uri