Despre Restaurant Edessa

Restaurantul Edessa a fost infiintat in anul 2007 de catre Maestrul bucatar Mahmut. Meseria de bucatar a fost mostenita de la parinti iar pentru a deveni un bun si renumit bucatar, Maestrul Mahmut a facut masterul in Istanbul, iar apoi a lucrat timp de zece ani in cele mai de top restaurante de acolo precum Haci Bozonos, Kebapci Sait, Nabi et Lokantasi, Tatlises Lahmacun si multe altele.

Acesta a pus bazele in Soseaua Colentina din Bucuresti unui restaurant turcesc de doar 60 mp2, dezvoltand de-a lungul timpului un concept unic in Romania care se caracterizeaza printr-o varietate de mancaruri turcesti si orientale, atent pregatite de bucatarii cu o vasta experienta in domeniu si prin servicii de calitate.

Astazi restaurantul Edessa gazduieste zilnic sute de clienti care fie doresc sa guste preparatele turcesti in locatia din Colentina 281, fie comanda mancare la birou sau la domiciliu prin serviciul de curierat Edessa.

Cu peste 40 de angajati, restaurantul ofera clientilor sai o mancare orientala proaspata, specific turceasca, cantitativa si la preturi corecte.

Meniul nostru ambitios pune la dispozitia clientului preparate de tot soiul, atat vegetariene cat si din pui, vita, oaie sau peste, oferind clientului o adevarata tratatie turceasca. Daca nu ati gustat niciodata din mancarurile turcesti, Edessa este locul unde puteti savura un ospat de dimineata pana seara. Maestrul bucatar Mahmut foloseste zilnic ingrediente proaspete pentru a crea farfurii gustoase si autentice turcesti si suntem mandri sa spunem ca am fost de multe ori catalogati ca unul dintre cele mai bune restaurante turcesti din Romania.

Popularitatea restaurantului Edessa este datorată calității mâncării, prețurilor accesibile și de generozitatea persoanelor din conducere.

O poveste din și în EDESSA

Numele Edessa este inspirat din orașul natal al Maestrului bucătar Mahmut, inițiatorul restaurantului Edessa, care s-a născut în orașul Urfa din Turcia, denumit în antichitate de către greci Edessa.

Chef Mahmut

Mastercard, Visa

Parcare publică

Colentina / Est

Șoseaua Colentina 281

07:00 - 23:45

Rating și review-uri