Despre Restaurant Papion

Povestea începe cu denumirea de PAPION – o îmbinare perfectă între eleganţă, stil, rafinament şi modernitate. Designerul Sergiu Teleuţă a creat o poveste fascinantă, care începe cu arhitectura unică a clădirii şi continuă în interiorul restaurantului, unde te întâmpină o atmosferă glamour, caldă, relaxantă şi primitoare. A reuşit să îmbine perfect materialele de sticlă, piatră şi lemn сu diferite texturi şi imprimeuri. Candelabrele cu design unic, aplicele stilate din cristal de Bohemia şi tavanele de oglindă, ce reflectă lumina într-un mod special, completează atmosfera regală, care te întâmpină chiar de la intrare.

Restaurantul Papion, situat în nordul Bucureştiului şi la 15 minute de centrul oraşului, pune la dispoziţia oaspeţilor două saloane: “Ballroom Papion” – restaurant cu o capacitate de 120 persoane şi “Lasser Papion”- cafenea & restaurant cu o capacitate de 100 locuri. Locaţia Papion dispune, de asemenea, de 3 apartamente şi 3 camere mobilate modern, elegant şi confortabil, oferind un mediu perfect pentru relaxare. Restaurantul Papion reprezintă alegerea perfectă pentru organizarea unui eveniment privat sau corporate, plin de rafinament, bucurie şi culoare.

Petru evenimente deosebite vă punem la dispoziţie:

• Un coordonator pregătit să vă ajute in organizarea cu succes a oricărui tip de eveniment (nunţi, botezuri, petreceri de absolvire, întâlniri jubiliare, zile onomastice sau aniversare, corporate, etc) ;

• Servicii Food & Beverage adaptate preferinţelor Dumneavoastră;

• Asistenţă pentru crearea unei teme unice pentru fiecare eveniment;

• Ajutor tehnic: fotograf, cameraman, videoproiectie, sonorizare, lumini etc;

• Servicii de impresariat artistic: trupe, solişti, dansatori, DJ, magicieni, animatori;

• Consultanţă în alegerea celor mai adecvate decoraţiuni şi accesorii pentru eveniment;

• Tarife preferenţiale pentru cazarea invitaţilor în cele 3 camere si 3 apartamente amenajate modern şi confortabil;

- Servicii de machiaj profesional pentru sedinţele foto şi machiaj pentru mirese;

• Aranjament festiv pentru sală: decor festiv pentru scaune, decor festiv pentru mese, aranjamente florale pe mesele invitaţilor, aranjament floral prezidiu, lumânări, afişaj cu distribuţia invitaţilor la mese, numere de masă, suport pentru numerele de masă;

• Tortul festiv şi şampania;

• Apartament deluxe cu jacuzzi pentru miri;

Cu noi, fiecare eveniment este personalizat! Vă aşteptăm să vă convingeţi de acest lucru! “Papion” este mereu alături de voi !

Evenimente, Internațional

Mastercard, Visa

Parcare privată, Parcare publică

Băneasa / Nord

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești Nr.38A

11:00 - 22:00

Rating și review-uri