Despre Restaurant Pata Negra copas y tapas

Un concept diferit, un Restaurant familiar în care muncim cu toţii în mod egal, dar cu sarcini şi responsabilităţi diferite.

Echipa este formată din persoane care au muncit şi acumulat experienţă în acest domeniu în Spania, iar reţetele sunt bine alese şi elaborate, atât în bucătăria clasică, cât şi în cea modernă a Peninsulei Iberice.

Pata Negra Copas y Tapas este un restaurant cu specific spaniol creat cu dragoste, bucurie, pasiune şi mult entuziasm de Angi şi Gabi, un cuplu de români reîntors în ţară, cu dor, după aproape 20 de ani. Încărcaţi cu emoţii, sentimente şi pasiuni tipic spaniole, s-au întors în România să ne potolească şi nouă, măcar un pic, dorul de Spania.

Au inventat Pată Negra Copas y Tapas, care este mai mult decât un restaurant.

Pată Negra te va inspiră să cauţi şi tu şi să regăseşti bucuria vieţii. Nu te aştepta să ai o revelaţie, dar aşteaptă-te să o descoperi în lucrurile simple.

Poate o vei găsi în mâncăruri gustoase tradiţionale spaniole, preparate cu drag de către Angi, în muzică aleasă cu entuziasm de Gabi şi fredonată cu pasiune de amândoi, în jocul copiilor în curte, în atracţia şi chimia din cuplu, în clipele savurate pe îndelete alături de cei dragi cu o cupă de vin şi un platou cu tapas, în stil de viaţă sănătos, în iubire, în plăcerea de a savura fiecare clipă.

Atunci când îi întâlneşti pentru prima dată, şi mai apoi când începi să îi cunoşti pe Angi şi Gabi, începi să crezi că poveştile de iubire şi poveştile de succes care au ca ingredient cheie pasiunea, încă mai există. Iar entuziasmul cu care îţi împărtăşesc fragmente din povestea lor de viaţă te va inspiră să îţi preţuieşti şi tu propriile clipe de bucurie.

Fine dining, Mediteranean, Spaniol, Terasă

patanegra.ro

Mastercard, Visa

Parcare publică

Dorobanţi / Nord

Str. Washington nr.11

L - D 12:00 - 23:00

Rating și review-uri