Despre Restaurant Seoul

Departe de traficul zgomotos al bulevardelor principale, în apropierea Arcului de Triumf și a Manastirii Cașin, în zona liniștită și boierească a Domeniilor, la numai 10 minute de centrul istoric, Restaurantul Seoul vă așteaptă să faceți cunoștință cu una dintre cele mai sănătoase bucătării din lume.

Veți avea parte de un adevărat spectacol culinar la care puteți asista doar într-o bucătărie coreeană.

Cu un gust aparte și delicios, având puține calorii, mâncarea coreană este ridicată la rangul de operă de artă pentru toți cei care o gustă. "Alimentul este medicament iar mâncarea este opera Cerului", spune un proverb corean.

Folosind arta asiatică a celor cinci gusturi (dulce, acru, iute, sărat și amar), meticulos mărunțite și asezonate, varza, verdețurile aromate, uleiurile de susan, soia, ceapa verde, orezul, peștele, fructele de mare, algele și carnea sunt doar cateva dintre ingredientele ce alcătuiesc în diverse combinații și culori, bucătăria tradițională coreeană.

Kimchi reprezintă emblema bucătăriei coreene, considerată cea mai sănătoasă mâncare tradițională pentru conținutul ridicat de fibre și vitamina C și care poate fi consumată ca și garnitură indiferent de momentul zilei dimineață, prânz sau seară. Iar alături de aceasta la fiecare fel de mâncare vă oferim încă alte 3 garnituri (side-dishuri) care se schimbă zilnic.

Cu premii gastronomice internaționale, bucătarul nostru coreean, vă așteaptă nu doar să încercați gustul exotic și inconfundabil al mâncării coreene ci să faceți cunoștință și cu ritualul mesei tradiționale coreene pentru a înțelege un popor care de sute de ani folosește respectul ca ingredient principal al tuturor ritualurilor zilnice în familie începând cu masa.

Restaurantul Seoul reprezintă locația ideală pentru organizarea tuturor tipurilor de evenimente importante: nunți, botezuri, aniversări, onomastice, conferințe, prezentări, cursuri, petreceri private/VIP, mese festive, punându-vă la dispozție toate cele 3 saloane cu o capacitate de peste 200 de persoane și dotarile aferente: sistem de sunet karaoke, scenă și sistem de lumini.

Asiatic, Coreean, Karaoke-bar , Thailandez

Tae Jin Chai

Mastercard, Visa

Parcare publică

1 Mai / Nord

Str. Aviator Mircea Zorileanu nr.89

L - S 12:00 - 22:30
D - 14:00 - 22:30

Rating și review-uri