Despre Sciccheria

Schiccheria este un restaurant italian, cu influențe siciliene, al cărui meniu a fost creat de Michael Passsarelli. Un loc elegant și primitor, care promite o experiență culinară perfectă.
Un restaurant cu bucătărie fină, cu preparate gustoase și bogate nutritiv, și cu un decor cu multe elemente și simboluri naturale, care să destindă oaspeții. Aici te poți bucura de muzică live, iar cei mici au la dispoziție un loc de joacă amenajat special pentru ei.

MENIU Sciccheria
Lista de preparate a localului include produse de excepție, din ingrediente de calitate, gătite, cât mai natural, la temperaturi scăzute, totul pentru a-și păstra aromele și calitățile nutriționale. Conceptul gastronomic al Sciccheria promovează întoarcerea la origini, la mâncare sănătoasă, gustoasă, care satisface și cele mai exigente gusturi. Meniul este bazat pe sezonalitate și este modificat la 3-4 luni, pentru a folosi fructele și legumele specifice fiecărui anotimp, în momentele cheie. Preparate remarcabile de care te poți bucura în restaurant se regăsesc în secțiunea „Signature Dishes”, unde chef Michael Passarelli a reinterpretat rețete tradiționale. Multe din ingredientele folosite sunt atent selecționare de la artizani și producători români. Dar lista de materii prime include și produse italienești cu renume, împreună cu o secțiune de produse realizate în bucătăria Sciccheria - cum ar fi porchetta, înghețată artizanală, pâine, grisine, dulciuri.

Italian

Chef Michael Passarelli

NOU

sciccheria.ro

Mastercard, Visa

Parcare privată

Bulevardul Pipera 46, Voluntari, Romania

L - D 12:00 - 24:00

Rating și review-uri