Despre Sensio Living Private Events

Sensio Living este un Cocktail & Social Bar versatil și convivial din nordul Bucureștiului, pe Calea Floreasca 212, una dintre cele mai elegante zone din Capitală. Are vedere la Lacul Floreasca, cu mult soare și lumină care inundă spațiul prin ferestrele mari în timpul zilei și cea mai bună cafea care să îți energizeze întâlnirile. După-amiaza atmosfera este perfectă pentru after-work chill-out (apusurile sunt suberbe), iar seara poți merge la un pahar de vin sau un cocktail delicios, sau să participi la o seară de jazz, spre exemplu.
Sâmbăta și duminica sunt deschiși pentru petreceri private. Poți rezerva întreaga locație pentru o aniversare, majorat, evenimente de familie sau business, pentru care colaborează cu cele mai bune firme de catering și cei mai în vogă entertaineri. Sensio Living este o alternativă creativă și relaxată pentru orice party privat, meeting, workshop sau evenimente corporate, un spațiu ideal de socializare pentru grupuri mici și medii (între 25 și 50 persoane, pentru a respecta regulile de distanțare actuale).

Living-ul este un… living room în adevăratul sens al cuvântului, oferind un spațiu convivial, pentru grupuri mici care doresc să aibă căldura și siguranța unei case, dar totodată să beneficieze de servicii profesioniste și sigure pentru bar, catering și enterteinment. Așadar, o locația ideală și modulabilă atât pentru un party privat, cât și pentru o întâlnire cu prietenii sau partenerii de business, sau chiar o sesiune foto sau filmare.

Cocktail Bar, Evenimente, Social Club

Mastercard, Visa

Parcare publică

Floreasca / Nord

Calea Floreasca nr.212

L - V 12:00 - 21:00
S - D Închis

Rating și review-uri