Despre Sharkia Restaurant

Denumit după vântul care bate din estul regiunii Levant, restaurantul Sharkia este un loc perfect pentru un eveniment privat sau de business. Situat pe str. Luterană nr. 2-4 (la parterul hotelului Park Inn by Radisson Bucharest), restaurantul cu specific est mediteraneean este amenajat cu mult bun gust și are un aer elegant! Geamurile mari, cu vedere la stradă, lemnul în nuanțe calde și corpurile de iluminat aurii, toate creează un spațiu foarte intim și primitor, prietenos.

MENIU Sharkia Restaurant
Meniul restaurantului Sharkia include atât opțiuni internaționale, cât și est-mediteraneene, preparate cu ingrediente proaspete, autentice, de către chef Ștefan Paraschiv. De altfel, restaurantul este unul dintre cele mai bune locuri în care te poți bucura de preparate clasice arăbești, de la hummus la falafel și labnesh, iar felurile gătite în cuptorul tabun sunt atracția principală (precum Sharkia Kebab).
În fiecare zi de luni până vineri, între orele 12:00-15:00, la Sharkia te așteaptă un meniu de prânz care se schimbă săptămânal. Meniul include trei feluri de mâncare dintre care poți alege – trei tipuri de startere, patru feluri principale și două deserturi.

CUM AJUNGI:
Cu autobuzul: în imediata apropiere au stație liniile 178, 126 și 368.
În plus, ai acces la parcare privată, cu valet.

Restaurantul acceptă plata cu cardul (American Express, Mastercard și Visa).

Internațional, Mediteranean

Ştefan Paraschiv

American Express, Mastercard, Visa

Valet parking

Sala Palatului / Central

Str. Luterană nr.2-4, Park Inn by Radisson Bucharest

L - D 11:30 - 23:30

Rating și review-uri