Despre Simbio

Situat pe strada Negustori nr. 26, în apropiere de Biserica Mântuleasa, Simbio este un gastrobar urban, amplasat într-o frumoasă casă veche de peste un secol, recondiționată complet. De altfel acesta este și conceptul de la care s-a plecat. Acela al unei simbioze perfecte – între arhitectura clasică a casei și designul modern al amenajării; între preparatele diverse, care se armonizează bine foarte bine împreună în meniu; între oamenii extrem de diferiți, care vin și se împrietenesc aici.
Simbio este locul în care începi ziua cu o cafea bună și un mic dejun delicios, care nu ține cont de un program fix, vii să iei un prânz gustos sau ieși seara cu prietenii să te destinzi. În plus, are și o grădină boemă cu gutui, perfectă pentru relaxare la umbră, vara.
Simbio este un loc prietenos și foarte popular, motiv pentru care e bine să-ți faci rezervare dacă vrei să fii sigur că vei găsi loc.

MENIU Simbio
La Simbio bucătăria este deschisă, așa că poți vedea „în direct” cum ți se prepară mâncarea. Specific unui gastrobar, meniul este unul contemporan, bar urban cu all-day breakfast și burgers. Mâncarea este bună și preparatele proaspete, cu multe ingredient de sezon și de la producători locali.
Brunch-ul este cel mai popular printre clienți și durează între 10.00 și 17.00. De altfel, pe lângă meniul de bază (care include cele mai populare preparate, precum asian beef salad sau burger), ai la dispoziție alte trei meniuri. În fiecare zi de luni până vineri, între 12:30 și 15:00, în meniul de prânz este inclusă o supă și un fel principal, altele în fiecare zi. Pentru cină, meniul este mai complex, alcătuit pe baza ingredientelor de sezon. Iar sâmbăta și duminica poți alege meniul special pentru brunch, cu tot felul de bunătăți, de la enghlish breakfast la ouă benedict sau french toast. Dacă vrei să bei un pahar de vin, o bere rece sau un cocktail, sau poate un smoothie delicios și o limonadă răcoritoare, la Simbio găsești de toate!

CUM AJUNGI:
Cu autobuzul sau troleul: la Piața Armenească au stație liniile 66, 69, 70, 85, 90 și 311, iar apoi faci o scurtă plimbare pe jos.
Cu tramvaiul: la Piața Armenească are stație linia 16, dar poți merge și până la stația Alexandru Sihleanu, de pe Calea Călărași, până la care circulă tramvaiele 14, 40, 55, 56.
În plus, în zonă ai acces la parcare publică.

Restaurantul acceptă plata cu cardul (Mastercard sau Visa).

Gastrobar, Urban

www.simbio.ro

Mastercard, Visa

Parcare publică

Universitate / Ultracentral

Str. Negustori nr.26 Va asteptam cu drag!

L - D 10:00 - 24:00

Rating și review-uri