Despre Stadio Park

Restaurantul cu o terasă unică în București poate fi considerat drept „oaza de verdeață” din universul restaurantelor Stadio. Destinație perfectă pentru mâncare și socializare, Stadio Park își întâmpină oaspeții în mijlocul celui mai frumos parc din București. Rețeta de succes justifică faima numelui Stadio și adaugă, dată fiind așezarea în Herăstrău, o porție generoasă de natură.

Meniu Stadio Park
Mâncarea deja celebră de la Stadio aduce în același loc rețete internaționale din bucătăriile renumite dar include și preparatele pentru care românii sunt faimoși în toată lumea. Pe lângă pizza și burgeri, Stadio merită toată atenția pentru cum reinterpretează salata de vinete și papanașii serviți, la alegere, cu smântână și gem de afine sau cu cremă engleză și sos de ciocolată preparat în casă. Vegetarienii au de asemenea toate motivele să ajungă în parc.
Stadio este o referință și pentru tot ce înseamnă băuturi, așa că Stadio Park respectă promisiunea unui meniu de poveste.

Restaurantul te întâmpină de dimineață până seara și îți oferă o călătorie relaxantă alături de prieteni, familie sau parteneri de afaceri. De luni până vineri, momentul prânzului devine și mai atractiv printr-un meniu special.

Internațional, Italian, Terasă

Istvan Deak

www.stadio.ro

Mastercard, Visa

Parcare publică

Herăstrău / Nord

Şoseaua Nordului nr.7-9

L 12:00 - 24:00
Ma - D 10:00 - 24:00

Rating și review-uri