Despre Stadio Union

Deschis în anul 2011, restaurantul Stadio a devenit unul cu tradiție în București, care și-a câștigat renumele de local în care se mănâncă bine.
Situal în centrul Capitalei, în apropiere de Universitate, Stadio se află la parterul clădirii Union International Business Center (poți intra în restaurant fie de pe strada Ion Câmpineanu nr 11, fie din strada Academiei), de la al cărei atrium își și trage denumirea.

Restaurantul este definit de atmosfera relaxată, fiind un spațiu cu o energie aparte, viu, perfect pentru o seară de socializare, petrecută cu prietenii. Designul în sine este un mix de influențe – împrumută ceva din stilul localurilor londoneze, cu elemente de decor vintage specifice restaurantelor italiene din anii ’60, invadat de elementele unei bucătării industriale. Spațiul este definit, cumva, de trei arii (restaurantul, atriumul și Proseccheria), conturate de elemente cinematografice – de la modul complex de iluminare a spațiului (cu reflectoare, lămpi și spoturi), la pereții cu lambriuri finisate manual, și până la elementele inedite de design interior.
Vara, are și o mică terasă unde poți servi masa ori pur și simplu savura o cafea.

MENIU Stadio – Restaurant cu Atrium
Chef István Deak este cel care „semnează” meniul de la Stadio – Restaurant cu Atrium. Deși este definit de mâncarea cu specific italian, aici vei găsi câte ceva din toate preparatele lumii. Reinterpretate, modificate, alese în combinații de gusturi speciale și „ambalate” într-un format aparte, așa încât să surprindă și să încânte oaspeții.
Se folosesc numai ingrediente de calitate, proaspete, iar preparatele sunt făcute în bucătăria proprie – paste de casă, sosul de pizza gătit după o rețetă Stadio, amestecul de vită pentru burger, deserturile și tot așa. Selecția mare de vinuri și prosecco vin să completeze acest meniu cosmopolit.
De luni până vineri, între orele 12:00 și 15:00, la Stadio poți opta și pentru meniul de prânz. Ai de ales între mai multe tipuri de supe și feluri principale pentru care plătești un preț fix, la care poți adăuga, la un preț special, desert, apă, suc și cafea.

CUM AJUNGI:
Cu metroul: până la Universitate și o scurtă plimbare pe jos până pe strada Ion Câmpineanu nr 11 sau pe strada Academiei.
Cu autobuzul sau troleibuzul până la Universitate: 61, 69, 70, 85, 90, 91, 92, 163, 336, 601.
Cu autobuzul până la Piața 21 Decembrie 1989: 122, 137, 138, 268, 381
În plus, în zonă ai acces atât la parcare publică, cât și la parcare privată.

Restaurantul acceptă plata cu cardul (Mastercard sau Visa).

Internațional, Italian

Istvan Deak

www.stadio.ro

Mastercard, Visa

Parcare privată, Parcare publică

Universitate / Ultracentral

Str. Ion Câmpineanu nr.11

L 12:00 - 24:00
Ma - D 10:00 - 24:00

Rating și review-uri