Despre Stadio Unirii

Un Stadio cu personalitate în fața celei mai mari clădiri din Europa.
În zona fântânilor de pe Bulevardul Unirii, la nr. 1, și la doar câțiva pași de Palatul Parlamentului, Stadio Unirii te așteaptă cu un decor amuzant, mâncare bună și o atmosferă modernă și relaxată.
Ținând cont de vecinătatea cu ceea ce a fost cândva Casa Poporului, la parterul unui bloc ridicat în perioada comunistă, nu e de mirare că decorul este inspirat din „anii de glorie” ai României din secolul trecut. Însă reinterpretat ironic, folosind limbajul comod al localurilor londoneze. Designul poartă semnătura studioului de arhitectură PickTwo, cei care au reușit să preia elementele arhitecturale specifice anilor ’80 și să construiască, pe baza lor, un restaurant foarte modern! Astfel integrate în contemporan, elemente precum podeaua de marmură românească „de Rușchița” sau tavanul decupat parcă dintr-o sală de conferințe, dau un farmec aparte restaurantului.
Ce rezultă este o atmosferă plăcută, liniștită, adică numai bună pentru socializare. Iar pentru asta, vara poți profita și de terasa umbrită de copertine și vedere spre Palatul Parlamentului.

MENIU Stadio Unirii
Stadio este un concept de restaurant cu specific internațional, așa încât meniul preia cele mai îndrăgite preparate din lume și le reinterpretează în stil propriu, cu multă creativitate – de la denumirile inedite și haioase, până la mixul de ingrediente și prezentare. Iar pentru ca mâncarea să aibă și mai multă aromă, majoritatea preparatelor sunt gătite „în casă”, iar în bucătărie la Stadio Unirii funcționează un grătar cu cărbuni „adevărați”.
Stadio înseamnă socializare așa că în meniu găsești platouri de aperitiv și băuturi menite a fi împărțite de minim două persoane. Și pentru că am ajuns la capitolul băuturi, trebuie să încerci rețetele originale de Spritz, inspirate de cocktailuri faimoase din America, Franța sau Italia! Iar meniul de băuturi continuă cu numeroase rețete calde și cafea, fresh-uri și limonadă delicioasă, tot felul de cocktailuri, bere, spirtoase, prosecco și o selecție mare de vinuri.
Stadio Unirii devine și o destinație atractivă de prânz oferind un meniu special cu preț fix, de luni până vineri, între orele 12:00 și 15:00. Alege și combină un Starter cu un Fel Principal și primești un meniu diferit de fiecare dată. Plus tratament preferențial (adică un preț special) la Desert și Băuturi.

CUM AJUNGI:
Cu metroul: până la stația Izvor sau la Unirii, urmată de o scurtă plimbare până aproape de Palatul Parlamentului.
Cu autobuzul: în apropiere au stație autobuzele 136 și 385
Cu tramvaiul: La Piața Unirii au stație tramvaiele 7, 27, 32, 47
În plus, în zonă ai acces la parcare publică.

Restaurantul acceptă plata cu cardul (Mastercard sau Visa).

Bar, Internațional

Istvan Deak

www.stadio.ro

Mastercard, Visa

Parcare publică

Unirii / Ultracentral

Bdul. Unirii nr.1

L 12:00 - 24:00
Ma - Vi 11:00 - 24:00
S - D 10:00 - 24:00

Rating și review-uri