Despre Tasting Room by Ethic Wine

Cu vinificarea ca tradiție de familie și 7 ani de experiență în vânzare de vinuri premium, lansarea Tasting Room în martie 2014 nu a reprezentat pentru fondatori decât o continuare firească a propriei pasiuni, dusă la un nou nivel.

O furculiță circumscrisă într-un pahar cu picior pe post de logo, un nume ca Tasting Room și un amplasament practic spate-în-spate cu magazinul Ethic Wine, fac specificul și atmosfera din acest gastro-wine bar relativ ușor de imaginat. 36 de locuri în cei puțin peste 70 mp de pe strada Puțul lui Zamfir 64, în spatele pieței Floreasca. Cochet, spațiu decorat și iluminat discret, într-un melange de design european cu influențe orientale subtile. Notele asiatice prezente doar aluziv în amenajarea spațiului, sunt în schimb, bine reprezentate în meniu.

Targetul locului fiind pasionații de vinuri, era de așteptat că preparatele culinare să fie la rândul lor bine alese, gândite și gătite. Însa focusul rămane pe vin. Contra unei taxe de dop, se poate servi în restaurant orice vin din magazinul de vinuri. De asemenea, clienții pot consuma vinuri care nu au fost achiziționate din Ethic Wine sau Tasting Room.

Din cele până în 40 de preparate culinare din meniu, ar fi de amintit coada de vită brezată la temperatură joasă în vin roșu, pieptul de rață în sos de vin porto, colțunașii cu somon și lemongrass și, vedeta, supa Tom Yang.

Bar, Fusion

Mastercard, Visa

Parcare publică

Floreasca / Nord

Putul lui Zamfir 64

12:00 - 24:00

Rating și review-uri