Despre Terasa Florilor

Terasa Florilor este locul unde gasești o ambianța plăcută, plină de flori, pomi fructiferi și un personal primitor care vă așteaptă să reveniți.

Am început să fim prietenii vostri încă din vara anului 2003. La Terasa Florilor puteți consuma de la o bere rece și bună la halbă, până la o pastramă de berbecuț pe frigare. Ciolanul cu fasole sau o tochitură românească vă vor satisface papilele gustative ale celor mai pretențioși gurmanzi.

Meciurile din campionatul intern și cele din Cupele Europene pot fi urmărite la cele trei televizoare amplasate pe terasă cât și la cele din incinta Tati Bar. Petrecerile tematice și serile cu muzică live sunt un dar pentru voi saptamană de saptamană.

În fiecare zi puteți juca darts la cele trei board-uri instalate special pentru voi. Cine este începător primește ajutor iar cine este avansat va găsi cu siguranță un partener de joc. Cei care doresc sa-și achiziționeze un set de săgeți și accesorii de darts vor găsi aici o gama diversificată precum și consiliere în alegerea lor.

Vă asteptăm în fiecare zi la Terasa Florilor începând cu ora 11:00 până la ora 23:00 când se ia ultima comandă și la Tati Bar până la ora 02:00

Bar, Internațional, Sports Bar, Terasă

Mastercard, Visa

Parcare publică

Ferdinand / Central

Str. Ion Maiorescu nr.42

L - D 11:00 - 23:45

Rating și review-uri