Despre Terasa Urbana by Golden Tulip Victoria

Terasa Urbana, locul din inima orașului unde ingredientele de calitate superioară dau gust autentic preparatelor desăvârșite și întâlnesc bucătăria responsabilă, făcută cu pasiune.

Suntem situați pe Calea Victoriei 166, în cadrul Golden Tulip Victoria Bucharest Hotel, iar când vine vorba despre arta culinară, avem o singură regulă: bucură-te de orice preparat care îți face sufletul să zâmbească.

Gătim cu pasiune preparate cu specific mediteranean și local, dar ținem pasul și cu ultimele tendințe culinare la nivel internațional. Folosim doar ingrediente de cea mai bună calitate și suntem în permanență în plină căutare de noi arome și gusturi. De la cele mai sofisticate la cele mai simple, de la mâncăruri din categoria food-for-the-soul la cele gourmet, pour les connaisseurs, chefii noștri transformă orice preparat într-o artă.

Meniul nostru include preparate pentru toate gusturile, de la cele cu pui sau porc la cele cu fructe de mare și carne de vită premium sau la cele vegetariene, la salate proaspete, deserturi delicioase și aperitive homemade.

Indiferent dacă îți dorești un prânz delicios, o cină sofisticată, un business brunch sau o aniversare alături de cei dragi, Terasa Urbana este locul perfect.

Brasserie, Burger, Mediteranean, Terasă

Nicusor Raducanu

American Express, Mastercard, Visa

Parcare publică

Victoriei / Ultracentral

Calea Victoriei nr.166

L - D 7:00 - 24:00

Rating și review-uri