Despre The Great Trafalgar Pub & Restaurant

Trafalgar Pub este cunoscut pe piață de mai mult de 14 ani și este renumit pentru meniul deosebit de variat, evidențiat de preparate pe care doar aici le poți mânca. 

Atmosfera british relaxată, lumina caldă și decorul care te duc pe loc cu gândul la pub-urile englezești te vor cuceri pe loc, iar meniul diversificat și gustos te va face cu siguranță să revii și a doua oară. 

Amplasat într-o zonă centrală a capitalei, zona Dorobanți, îl face accesibil din orice direcție, iar locația este una extrem de liniștită și elegantă.

Poți alege meniul zilei, care variază de la zi la zi, sau preparatul special pentru care ai venit la Trafalgar, poți bea o bautură din diversitatea de cocktailuri și bere sau poți veni pentru evenimentele organizate aici weekend de weekend.

La Trafalgar Pub ai parte de bucătărie tradițională, de bucătărie urbană dar și de un fusion culinar extraordinar, între meniul englezesc cu cel specific românesc și cu cel internațional. Ingredientele extrem de proaspete folosite în bucătăria pub-ului Trafalgar, precum carnea de vită, pui sau rață, peștele, spanacul, brânzeturile sau ciocolata, fructele și înghețata fac deliciul total, iar mirodeniile pe care englezii le folosesc încă din cele mai vechi timpuri, precum ghimbirul, șofranul, nucșoara și curry-ul fac din masa luată la Trafalgar un razboi total al simțurilor.

Trafalgar Pub este locația perfectă pentru o întalnire cu prietenii, pentru a viziona un meci de fotbal, pentru a lua prânzul în mijlocul cunoscuților, pentru o cină romantică sau chiar pentru o întâlnire de afaceri.

European, Grill

Visa, Mastercard

Parcare publică

Dorobanţi / Nord

David Emanuel 4

D - J: 12:00 - 24:00
V - S: 12:00 - 01:00

Rating și review-uri