Despre The Old Sibiu

Pornit din inima României, din Sibiu, acolo unde tradiţia e la ea acasă.

Restaurantul The Old Sibiu îşi doreşte să aducă tuturor celor cărora le place să ia masa în oraş un mix al bucătăriei tradiţionale ardeleneşti cu accentele bucătăriei noi, moderne, chiar avangardiste, o îmbinare de tradiţii şi modernism, savoarea mâncărurilor din diverse zone ale Transilvaniei.

Situat în centrul Bucureştiului în spatele Hotelului Novotel pe Calea Victoriei (str. Ion Otetelesanu nr. 3A-3B), având PARCARE PRIVATA, restaurantul THE OLD SIBIU este o locaţie elegantă cu accente de pub unde veţi regăsi izul tradiţiilor transilvănene într-o simbioză perfectă cu tot ce e nou în domeniul culinar şi nu numai. Imagini vechi, sticlă şi lemn, obiecte străvechi,toate acestea conturează conceptul locaţiei cu o capacitate de până la 150 de locuri.

Un meniu tradiţional, dar şi rafinat, miresme aduse din toată Transilvania - Ţara Satmarului, Maramureş, Banat, dar mai ales Mărginimea Sibiului - mâncăruri munteneşti, brânza oierilor, dar şi ciorbe ungureşti, gustări alese alături de tradiţionala palincă de prune, iată câteva din secretele meniului nostru.

În locaţia noastră veţi fi surprinşi de profesionalismul personalului, de atmosfera caldă şi prietenoasă, de gustul perfect al mâncărurilor dvs. preferate servite în porţelan de cea mai bună calitate, dar şi în străchini de lemn, străvechi aşa cum o impune tradiţia transilvăneană.

Mastercard, Visa

Parcare privată, Parcare publică

Parcul Cişmigiu / Central

Ion Oţeţeleşanu 3A-3B

17:00 - 22:00

Rating și review-uri