Despre Urban House

Urban House is not a place it’s a feeling!

Pentru ca traim in secolul vitezei, va invitam sa opriti timpul in loc si sa va bucurati, la cele mai inalte standarde alaturi de familie si prieteni, de preparatele noastre gustoase si deja foarte apreciate de clientii primei locatii Weiss Beer Garden. Este locul ideal unde te poti retrage la o bere cu prietenii, sa iei pranzul, sa iti petreci serile de weekend intr-un ambient prietenos. Va asteptam impreuna cu familia, copiii avand locuri de joaca special amenajate.

Ne adresam clientului urban si ne propunem sa fim cu un pas inaintea nevoilor acestuia, avand urmatoarele facilitati: parcare supravegheata, parcare pentru biciclete si carucioare, televizoare atat in interior cat si in exterior, camera pentru alaptare si locuri de joaca pentru copii.

Meniul nostru reprezinta cel mai mare atuu al intregului concept urban,fiind unul foarte variat, cu specialitati alese si pentru toate gusturile.
Interiorul locatiei, cu un numar de 150 de locuri,are un design special care sigur te va insipira si unde vei gasi bucuria zilelor de vacanta chiar daca este weekend sau o zi din timpul saptamanii.

Urban

Visa, Mastercard

Parcare privată, Parcare publică

Drumul Taberei / Vest

Strada Brasov 21F

L - D 11:00 - 02:00

Rating și review-uri