Despre Vatra Neamului

Respectarea cutumelor, bunul gust și autenticitatea sunt crezul întregii noastre echipe și piatra de temelie a Restaurantului Vatra Neamului. Din start am refuzat să ne știrbim imaginea cu simboluri și credintîțe păgâne sau să-i alterăm conținutul cu interpretări vitrege ale obiceiurilor strămoșești. Credința în tradiție o avem de la străbuni iar statornicia ne este inspirată de arborele a cărei frunză am atribuit-o cu mândrie imaginii noastre și pe care o puteți recunoaște pe toate componentele identității noastre vizuale.

Veți găsi astfel, pe toate elementele cu care ne identificăm, imprimat simbolul frunzei de stejar imediat ce o sa ne treceți pragul sau o să ne vizitați spațiul virtual. Sub influența protectoare a acesteia și motivați de convingerea că tradiționalul nu se inventează ci se redescoperă, aici, la restaurantul Vatra Neamului, continuăm pe calea ce-am pornit-o întru a respecta cu strașnicie toate rânduielile neamului, așa cum îi șade bine românului. Asemeni ghindei, ca simbol al renașterii, continuăm să ne reinventăm păstrând conținutul organic al tradiționalului românesc atât de încercat de concepte sintetice străine. Inspirați de acest arbore falnic aducem un omagiu prin ceea ce facem tradițiilor și obiceiurilor ancestrale, iar asta ne evidențiază în peisajul gastronomic autohton și e motivul pentru care am devenit un nume de referință pe harta ospitalitații românești.

Ca un sfânt jurământ, sub protecțiunea și cu statornicia stejarului, vom ține mereu aprinse valorile tradiționale românești, istoria neamului și focul în vatră aici, la Restaurantul “Vatra Neamului”.

Românesc, Rusesc, Tradițional

Mastercard, Visa

Parcare publică

București/Ilfov

Șoseaua București Ploiești nr.29, Balotesti

L - D 11:00 - 23:00

Rating și review-uri