Despre Veranda Casa Frumoasă

Casa Frumoasă a lansat în toamna anului 2011 un proiect complex care reunește moda și savoir vivre-ul într-o bogată pledoarie de lifestyle.

Continuând să comunice experiența luxului ca modus vivendi, impunatoarea casă din bulevardul Lascăr Catargiu a inaugurat concomitent cu noul etaj dedicat colecțiilor feminine, un spectaculos restaurant, sugestiv denumit Veranda Casa Frumoasă.

Imaginat, proiectat și realizat de către architecta italiană Elena Busato, și construit în curtea interioară a casei, acesta vine să înlocuiască și să ducă pe o treaptă superioară Champagne & Caviar Bar-ul lansat în 2009.

O construcție de o eleganță clasică, realizată din metal și sticlă, Veranda amintește de stilul unei sere de sfarșit de secol 18, interpretat într-o notă modernă. Situat în inima orașului, restaurantul păstrează aerul retro al vilei, având intrare directă din strada Clopotarii Vechi nr. 5, dar sâși din bulevardul Lascar Catargiu nr. 40, cu trecere prin magazin. Elementele de lumină ce coboară din tavan pentru a accentua albul imaculat al fețelor de masă elaborat brodate, se îmbină cu un decor ce păstrează numeroase referințe vegetale. Camera interioară este destinată Champagne Barul-ui și completată de “living room”-ul îmbracat în texturi bogate – toate susținute de podeaua-mozaic realizată din marmură, a cărei alternanță de mat și lucios creează, alături de decorațiunile cu benzi-mozaic din sticlă, un efect unic și prețios.

Conceput de chef-ul Avi Steinitz, meniul are un specific internațional, cu influențe franțuzești și mediteraneene și se definește ca o sinteză de stil și gust, în care fiecare detaliu este atent cântărit. O experiență autentică de fine dining se poate regăsi, printre altele, într-un meniu compus din Brânză Sainte Maure brûlée, cu salată de pere, curmale, rucola, varză roșie și alune coapte pe Belgian Waffle, Somon filé glasat, cu sos de șampanie, icre de somon și dovlecei și Mille-Feuille de cacao, cu cremă de Mascarpone, capșuni și pere în mirodenii dulci (desert), invariabil însoțite de șampania casei, Billecart Salmon, cât și de cea mai bună selecție de vinuri.

Pour les bons viveurs, Veranda Casa Frumoasă

Franțuzesc, Internațional, Mediteranean

Chef Avi Steinitz

Mastercard, Visa

Parcare publică

Victoriei / Ultracentral

Str. Clopotarii Vechi nr.5

L - D 12:00 - 23:00

Rating și review-uri