Despre Victoriei 18

Victoriei 18 s-a transformat într-un loc dedicat street food-ului din întreaga lume!

Ne place să călătorim prin lume, să luăm străzile la picior şi să mâncăm cu poftă din mâncarea autentic locală care se serveşte pe stradă, fierbinte şi gustoasă.

Aşa că am creat un meniu care adună cele mai mişto street foods din lume. Ne dăm în vânt după diversitatea incredibilă de arome care parcă reuşeşte să concentreze întreaga poveste a unei ţări. Aşa că la noi, poţi să guşti de la mâncarea picantă de pe străzile din Bombay până la cea dulce-acrişoară din Phuket, de la burgerul tipic new yorkez până la micii româneşti care se topesc în gură.

Am reinventat hotdog-ul gourmet, pe care l-am înnobilat cu ingrediente rezervate de obicei pentru farfuriile cu ştaif. Acum poţi să uiţi tot ce ştii despre hotdog. Cârnaţii noştri conţin peste 90% carne de curcan şi nu au membrană,iar pâinea este artizanală, frământată special pentru noi în fiecare dimineaţa. Iar sosurile exotice şi ingredientele decandente ca trufe, caviar, brie sau dulceaţă de ceapa o să te facă să te lingi pe degete. Ceea ce e ok, pentru că la noi totul e permis.

Experienţa se trăieşte din plin dacă bei şi un pahar rece de şampanie. În ciuda aparenţelor, merge perfect!

Decorul nu se lasă nici el mai prejos! E într o clădire veche, monument istoric, unde elementele interbelice se combină cu elemente urbane într o atmosferă contemporană! Este aliniat perfect cu locaţia, fix între vibraţiile ultra cool ale centrului vechi şi Calea Victoriei, singurul bulevard din Europa unde faci şi turism şi shopping.

Treci pe la noi să vezi şi nu o să rezişti să nu instagramezi!!
victoriei18.ro

Mastercard, Visa

Parcare publică

Victoriei / Ultracentral

Calea Victoriei 18

12:00 - 00:00

Rating și review-uri