Despre White Horse Pub & Restaurant

În 1997 începe povestea White Horse Pub & Restaurant , locul unde în toți acești ani s-a construit o comunitate în jurul mâncării bune, a serviciilor prietenoase și a atmosferei de familie.

Cu un meniu care s-a dezvoltat în timp și care are acum mulți fani declarați, White Horse este locul în care îți inviți prietenii de ziua ta, în care te oprești la prânz pentru preparate gustoase ca în copilarie, dar rafinate ca la Paris, și în care mâncarea poartă cu ea cele mai dulci amintiri.

White Horse este unul dintre puținele locuri cu istorie și tradiții dezvoltate în ultimii 20 ani. Pentru că este un proiect de familie care s-a dezvoltat durabil, la White Horse regăsești două sau trei generații de clienți fideli. Aici este locul în care s-au născut povești de dragoste, s-au făcut planuri de afaceri, unde și astăzi prietenii noștri vin să-și serbeze bucuriile.

𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐁𝐚𝐫:
Luni-Vineri 17:00 – ultimul client
Sâmbată si Duminică 12:00 –ultimul client

𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐋𝐨𝐜 𝐝𝐞 𝐉𝐨𝐚𝐜ă:
Vineri 19:00 – 23:00
Sâmbătă și Duminică 12:00 – 23:00
* Î𝐧 𝐚𝐟𝐚𝐫𝐚 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐨𝐫 𝐨𝐫𝐞, 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐣𝐨𝐚𝐜ă 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐟𝐢 𝐬𝐨𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚𝐭 𝐥𝐚 𝐜𝐞𝐫𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐥𝐢𝐞𝐧ț𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐮𝐫𝐦â𝐧𝐝 𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐢𝐫𝐦𝐚 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐨𝐧𝐢𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐮𝐢𝐚 ș𝐢 𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐬𝐮𝐩𝐫𝐚𝐯𝐞𝐠𝐡𝐞𝐫𝐞.

Grădină, Internațional, Pub

Mastercard, Visa

Parcare publică

Dorobanţi / Nord

Strada George Călinescu 4A

L - D 10:00 - 24:00

Rating și review-uri