Despre YUKI Japanese Home Dining

Am creat YUKI ca pe o casă în care oaspeții interesați de bucătaria și cultura japoneză se pot reuni și pot socializa în tihnă. Aici ne întâmpinăm musafirii cu rețetele pe care, în Japonia, mamele le pregătesc în casa.

Ne place să păstrăm meniul simplu și scurt. Vrem să punem suflet în fiecare din preparatele pe care le servim. În fiecare dimineață, pregătim în casa tofu și taiței proaspeți, pentru un număr limitat de porții. Din când în când, schimbăm meniul de cină pentru că el depinde de cele mai bune ingrediente disponibile, în funcție de sezon. Sperăm să apreciezi din plin meniul zilei, compus de noi cu migală! Prețuim enorm siguranța și prospețimea ingredientelor pe care le folosim. La YUKI servim preparatele așa cum o facem acasă, pentru familia noastră, fără conservanți sau arome chimice.

Încurajăm alimentația echilibrată respectând tradițiile japoneze, dedicate unei vieți sănătoase. I-am dat locului nostru puțin din aerul unei case tradiționale japoneze. Am conceput și decorat spațiul folosind obiecte pe care le intâlnim de obicei acasa.

Japonez

Carmen Alexe

Mastercard, Visa

Parcare publică

Dorobanţi / Nord

Str. Puțul lui Zamfir nr.5

Ma - D: 12:00 - 21:30

Rating și review-uri