Despre Zen Sushi Fusion

Zen Sushi face un pas în întâmpinarea celor mai alese dorințe gastronomice, și vă așteaptă cu un meniu variat în cele trei locații din București.

Experiența zen în arta culinară pleacă de la premiza că mâncarea este mai bună atunci când este preparată din cele mai proaspete ingrediente, atent selecționate. Atât calitatea și prospețimea ingredientelor, dar și talentul și priceperea bucătarilor vă vor oferi la Zen Sushi o experiența culinară unică într-un spațiu cu design minimalist, predominat de culori închise și accente de bambus.

Puteți servi de la faimoasele rulouri cu orez învelite în alge nori - makisushi - până la sofisticatele sashimi pregătite migălos din pește crud și din cele mai fine ingrediente, toate preparate sub ochii dumneavoastră.

Un set bogat de aperitive vă poate pregăti pentru savuroasa aventură a felurilor principale care includ carne proaspăta de porc, pui și vită, gătită în mod tradițional japonez, special asezonată cu cele mai gustoase sosuri.

Multe varietați de makisushi sunt vegetariene, iar în bucataria japoneză orezul, legumele și tofu predomină alături de pește și fructe de mare.

Poporul japonez este unul dintre cele mai longevive, iar vocile avizate susțin că acest aspect s-ar datora alimentației bogate în antioxidanți, proteine și grăsimi sănătoase provenite din peștele oceanic (ex. omega 3).

Pentru a trăi cu adevărat experiența japoneză beți alături de prieteni câteva măsuri de sake sau o bere specială importată direct din Japonia!

În completarea festinului culinar puteți alege la desert o înghetata delicioasă așezată pe un pat fierbinte din mere tempura.

Vă așteptăm cu bețele deschise!

Japonez, Sushi

TAKEOUT ONLY

Mastercard, Visa

Parcare publică

Dacia / Ultracentral

Vasile Lascăr 59, în incinta Hotelului Sarroglia

L - S 12:00 - 23:00
D: 13:00 - 22:30

Rating și review-uri