Despre Zen Sushi Nordului

ZenSushi face un pas în întâmpinarea celor mai alese dorințe gastronomice și vă așteaptă cu un meniu variat în cele cinci locații din București.

Experiența zen în arta culinară pleacă de la premisa că mâncarea este mai bună atunci când este preparată din cele mai proaspete ingrediente, atent selecționate, atât calitatea și prospețimea ingredientelor, dar și talentul și priceperea bucătarilor vă vor oferi la ZenSushi o experiență culinară unică într-un spațiu minimalist, predominat de culori închise și accente de bambus.

Puteți servi de la faimoasele rulouri cu orez învelite în alge nori - makisushi - până la sofisticatele sashimi pregătite migălos din pește crud și din cele mai fine ingrediente, toate preparate sub ochii Dumneavoastră.

Un set bogat de aperitive vă poate pregăti pentru savuroasa aventură a felurilor principale care includ carne proaspătă a felurilor principale care includ carne proaspătă de porc, pui și vită, gătită în mod tradițional japonez, special asezonată cu cele mai gustoase sosuri.

Multe varietăți de makisushi sunt vegetariene iar în bucătăria japoneză orezul, legumele și tofu predomină alături de pește și fructe de mare.

Poporul japonez este unul dintre cele mai longevive, iar vocile avizate susțin că acest aspect s-ar datora alimentației bogate în antioxidanți, proteine și grăsimi sănătoase provenite din peștele oceanic.

Pentru a trăi cu adevărat experiența japoneză beți alături de prieteni câteva măsuri de sake sau o bere specială importată direct din Japonia!

În completarea festinului culinar puteți alege la desert o înghețată delicioasă așezată pe un pat fierbinte din mere tempura.

Vă așteptăm cu bețele deschise!

Japonez, Sushi

Mastercard, Visa

Parcare privată, Parcare publică

Herăstrău / Nord

Nicolae Caramfil 63A

L - S 12:00 - 23:00
D: 13:00 - 22:30

Rating și review-uri