30+ restaurante care-ți livrează acasă masa de Paște

13 aprilie 2020 | Locuri cool

Chiar dacă nu ai apucat să-nveți rețeta de cozonac a bunicii, nu știi să faci drob sau stufat și nici pasca nu-ți iese cine știe ce, nu-ți face griji! Anul acesta, o mulțime de restaurante îți livrează acasă masa de Paște. Și vin cu bunătăți una și-una!

ouă roșii în coșuleț de paie pentru masa de Paște

Anul acesta, Sărbătorile Pascale vor fi cu totul… altfel. Chiar dacă suntem nevoiți să renunțăm la unele tradiții și la întâlnirile cu toată familia, asta nu înseamnă că nu ne putem bucura de zile speciale. Fie că nu ești chiar ceea ce s-ar numi chef în bucătărie, fie pur și simplu vrei să pui pe masa de Paște niște preparate speciale, gătite de profesioniști într-ale bucătăriei, poți da comandă la restaurant și ți se va livra meniul direct acasă.

Restaurante din București care-ți livrează masa de Paște

Noi am selectat câteva dintre localurile care au pus la punct astfel de meniuri speciale și ți le recomandăm cu toată încrederea! Aruncă un ochi pe propunerilor lor și nu uita să respecți termenul limită până la care poți plasa comanda.

  • Restaurantele din grupul Stadio Hospitality Concepts își unesc forțele și vin cu un Meniu de Paște fericit. Ca să fie clar, vorbim de restaurantele NOR, Stadio, Social 1, Cișmigiu Bistro, 18 Lounge și The Embassy Park. În meniu găsești toate bunătățile românești: ciorbă de mieluț sau de burtă, salată buuună de Bouef, drob de miel cu verdețuri de grădină, friptură de miel, sarmale tradiționale, cozonac și pască, ba chiar și ouă roșii de pus frumos pe masă. Comenzile se preiau până pe data de 16 aprilie, iar pe 18 îți sunt livrate acasă (în București și Ilfov). Poți comanda la 0731 33 33 11.
  • Fratellini Bistro a pregătit meniul de Paște, plin cu bunătăți tradiționale – de la borș de miel la platouri reci, de la drob tradițional, la friptură de miel sau stufat, de la cozonaci, la pască și tort. Au și trei meniuri speciale, pentru 4 persoane, pe care le poți alege. Iepurașul vine cu vinul și cu ouăle de Paște (sunt din partea casei, cum s-ar spune)! Poți da comandă până pe data de 17 aprilie – suni la 0733 229 229 sau trimiți un mail la office@fratellini.ro. Găsești aici meniurile
  • La City Grill, meniul de Paște înseamnă ouă roșii, ciorbă de miel, drob, pulpă de berbecuț la tavă, sarmale de porc și vită, pască, cozonac, dar și o selecție de vinuri care să completeze meniul. Comenzile se pot face până pe 15 aprilie, ora 15:00 și vor fi livrate pe 17 sau 18 aprilie. Dacă vrei să afli mai multe detalii, sună la 0724 599 886.
  • Și Simbio împarte cu noi anul acesta masa tradițională de Paște. Eu ai pus la punct un meniu cu felurile lor preferate, în care însă cred că ne regăsim cu toții. Salată de bouef, drob, sarmale (au și pentru vegetarieni), pulpă de miel, cozonac și o selecție atentă de vinuri – dar tu poți afla mai multe detalii dacă te uiți în meniu. Comenzile se preiau până miercuri, 15 aprilie, pe adresa rezervari@simbio.ro, urmând să le livreze chiar ei sâmbătă, pe 18 aprilie. Iar dacă mai vrei să afli ceva, sună-i la 0756 746 246.
  • Nicolai To Go vine în ajutorul tău pentru a pregăti masa de Paște. Lista de comenzi s-a deschis deja și te poți înscrie și tu până pe 14 aprilie. Produsele vor fi livrate la domiciliu sau pot fi ridicate direct din restaurant. Meniul include ouă roșii, drob de miel cu porc, friptură de miel cu legume, sarmale de porc cu vită, cârnați de casă, pui grill, porcheta, plăcintă cu mere și pască. Produsele se vând separat și le poți comanda la 0741 600 006 sau 0724 706 442. Livrarea (sau ridicarea din restaurant) se face pe 17 aprilie.
  • Anika Restaurant a scotocit prin cotloanele tradițiilor românești, pentru a aduce pe masa noastră câteva preparate savuroase și au compus un pachet de Paște care conține friptură de oaie, vită sau pui de fermă gata de pus la gătit, legume de la fermieri locali, care se potrivesc cu friptura aleasă, drob de miel după o rețetă veche tradițională, pască pufoasă și aromată și 2 sticle de vin, ca să ne cinstim cum trebuie. Pentru a se asigura că friptura și puiul ajung gătite perfect pe masa de sărbătoare, Chef Alexandru include în cutie instrucțiuni de gătire și timpii de coacere. Pachetul este pentru 4 persoane și costă 740 Lei. Numărul de pachete e limitat și se pot comanda până pe 15 aprilie, la 0726 400 148. Livrarile se vor face pe 18 aprilie.
  • White Horse Pub & Restaurant are un meniu foarte generos și vine cu o mulțime de preparate speciale – de la antreuri și ciorbițe, la fel principal și deserturi. Așa că, dacă ți-e poftă de o piftie de curcan, de o supă de găină cu tăiței de casă, friptură de porc sous vide și de un mix de prăjituri de casă… știi unde să găsești! Poți da comandă la 021 231 27 95.
  • rawdia vine cu o ofertă de Paște pentru toți cei care urmează o dietă vegană. Și cum sunt adevărați specialiști într-ale veganismului, cu siguranță toate sunt bune. În meniu au un platou sărat, sărmăluțe vegane și drob de legume, cozonac raw și pască întreagă, torturi raw-vegane și cutii cu bomboane. Aruncă un ochi pe meniu! Comenzile pot fi preluate până pe 16 aprilie și pot fi ridicate de la restaurant sau livrate în data de 18 aprilie. Poți da comandă la 0785 268 659.
  • Și bunătățile de Paște ale Tavernei Sârbului vin la tine acasă! Poți comanda un meniu de 6 sau de 12 persoane, care include ciorbă de miel, drob, ouă roșii, gustare (zacuscă, roșii, castraveți, brânză de casă, brânză picantă), miel la proțap, spanac cu usturoi, cartofi țărănești, lipii, pască și cozonac. Poți afla mai multe detalii și comanda la 0727 353 353. Comanda trebuie dată cu minim 24h înainte.

Alte restaurante care oferă masa de Paște cu livrare acasă (descoperă meniul în link):