Restaurante din Bucuresti care organizeaza petreceri de Craciun

13 decembrie 2016 | Noutati

Mai multi cititori ne-au intrebat care sunt restaurantele din Bucuresti care organizeaza petreceri sau evenimente speciale de Craciun.

Ne-am documentat un pic si am gasit ca aveti de ales intre mese traditionale si atmosfera de sarbatoare, concerte de colinde, evenimente caritabile sau fancy, dupa cum urmeaza:

1. Old Sibiu

old sibiu
sursa foto: Facebook

La Old Sibiu au loc doua evenimente speciale de Craciun: Sarmale Traditionale si Wine & Dine – Christmas Specials. Primul eveniment are loc pe 20 decembrie, cel de-al doilea pe 22 decembrie.

2. Cocosu’ Rosu

cocosu
sursa foto: Facebook

Pe 25 decembrie, la Cocosu’ Rosu va bucurati de „magia sarbatorilor de iarna cu muzica live, colinde si obiceiuri din toate zonele tarii, cu mancarea cea mai gustoasa, preparata cu ingrediente naturale de la ferma noastra„. Cel putin asa spune descrierea evenimentului lor.

3. Fumetto 

fumetto
sursa foto: Facebook

Si cei de la Fumetto continua traditia petrecerilor de Craciun si va invita pe 23 decembrie la o masa cu produse traditionale, intr-o atmosfera de sarbatoare.

4. Hard Rock Cafe

hard
sursa foto: Facebook

Pe 21 decembrie, la Hard Rock Cafe sunt invitati copiii de la Centrul de Plasament Ciresarii II si de la Caminul Phillip pentru a-l intalni pe Mos Craciun. Bradul ii va astepta impodobit, va fi atmosfera de sarbatoare, se vor imparti daruri, iar cei mici vor lua masa in restaurant.

Puteti sa-l ajutati si voi pe Mosu’, oferind jucarii, haine, rechizite si dulciuri.

5. Clubul Taranului 

mtr
sursa foto: Facebook

La Clubul Taranului Roman au loc 3 evenimente de Craciun: Pomana porcului, pe 20 decembrieChristmas on Jazz cu Sorin Zlat Trio, pe 21 decembrieChristmas on Jazz cu Florin Raducanu & Sebastian Mihai – Colinde romanesti si universale rearmonizate in maniera Jazz, pe 22 decembrie. Asadar, aveti de unde alege.

6. Aida Bistro

aida
sursa foto: Facebook

La Aida Bistro va asteapta un meniu special pregatiti pentru aceasta perioada si multe surprize, doar pe 23 decembrie.

7. Vatra Neamului 

vatra
sursa foto: Facebook

Ei bine, de Craciun trebuia sa apara si Fuego. Daca doriti sa asistati la un concert de colinde cantate de Fuego si de alti artisti de muzica populara, Vatra Neamului va asteapta pe 17 decembrie.

8. Tapo

tapo
sursa foto: Facebook

Tapo va asteapta si el cu un eveniment special, iata cum il descriu organizatorii: „Pentru ca nu vrem sa renuntam la traditii, oriunde ne-am afla, anul asta sarbatorim impreuna la TAPO exact ca in copilarie: cu pomana porcului, sarmale si sorici. Povestim, radem, glumim si ne incalzim cu o cana de vin fiert, un pahar de tuica sau de palinca.”

9. El Pato

jazz christmas

La el Pato, a doua zi de Craciun are accente de jazz. Mai exact, fostul restaurant Chez Marie va asteapta cu un concert, „Jazz Christmas”, in a doua seara de Craciun, de la ora 19:00, in saloanele restaurantului El Pato de la Gradina Icoanei.

Cum seara de Craciun este dedicata familiei, cea de-a doua seara este prin excelenta dedicata intalnirii cu prietenii. Va invitam asadar, alaturi de cei mai buni prieteni, sa luati parte la un concert crossover de stiluri si emotii ce va cuprinde standarde de jazz, ever green-uri dar si muzica de film.

Pentru voi vor concerta, intr-o formula inedita:

Theodor Pana – vioara
Alex Raileanu – clape
Georgian Stanciu – clarinet si saxofon

Intrarea e libera, o rezervare e recomandata.

10. Le Grenier a Pain 

poveste de craciun

La brutaria-restaurant de pe Nicolae Carmafil Le Grenier a Pain va asteapta un meniu special, live music si alte surprize. Evenimentul se numeste Poveste de Craciun, meniul costa 200 de lei/ persoana in care vaeit incluse mai multe mancaurir, dar si bauturi si desert.

Detalii.