Restaurante romantice din București, la care să ieșiți de Ziua Îndrăgostiților

5 februarie 2020 | Locuri cool

Vrei să-ți scoți jumătatea la o cină romantică pentru a-i arăta cât de mult o iubești, dar nu știi ce să alegi? Am făcut noi o listă cu restaurante romantice din București, perfecte pentru Valentine’s Day (sau Dragobete, cum preferi).

(Update: februarie 2022)

prim plan cu un cuplu de indragostitit, un barbat imbracat la costum negru, care saruta pe cap o femeie bruneta cu parul lung, de Ziua Indragostitilor

„Eu nu am nevoie de o zi specială pentru a-i arăta cât de mult o/îl iubesc”. Așa o fi… Dar, pe de altă parte, de ce să nu profiți de moment pentru a petrece niște clipe speciale alături de iubit/ă? Oricât de sceptic ai fi și cât de multă rezistență ai opune la „dulcegării”, până la urmă Ziua Îndrăgostiților este doar un prilej în plus de a face un gest frumos pentru persoana iubită și a-i arăta cât înseamnă pentru tine. Așa că, decât să cârcotim, mai bine ne (re)îndrăgostim!

Cele mai frumoase restaurante romantice din București

În afară de clasicele flori și bomboane de ciocolată, nimeni nu dă greș cu o cină la un restaurant romantic. Mai ales că majoritatea localurilor se pregătesc corespunzător pentru o așa ocazie. Asta înseamnă atmosferă intimă, muzică care îți merge la suflet și, desigur, mâncare delicioasă.

Așadar, iată care sunt recomandările noastre.

Cișmigiu – Bistro La Etaj

imagine de ansamblu din cismigiu bistro la etaj, unul din restaurante romantice din Bucuresti, in care se vad randuri de mese si scaune asezate pe lung, scaunele sunt rosii si roz, peretii sunt roz, de tavan atarna corpuri de globuri rotunde de iluminat, iar podeaua este un mozaic alb negru
Încărcat de poveștile de un secol ale acestei faimoase locații, cu un decor foarte romantic, bistroul are un aer perfect pentru un date!

De ce? Pentru că este un local cu mult roz, feminin, foarte dichisit șiii… cu niște prăjituri delicioase! Adică exact pe gustul fetelor. Cișmigiu – Bistro la Etaj are un aer parizian, boem și este amenajat cu mult bun gust și delicatețe. În plus, se mănâncă foarte bine – în același stil franțuzesc. Recomandarea noastră e să încercați un platou cu fructe de mare (despre care știm că sunt afrodiziace, nu?). Belle fruits du mer este un mix perfect de creveți, langustine și vongole, gătite în aburi de vin alb, lângă cartofi aromați cu mentă, roșii rumenite în salvie, salată frisee și pesto cremos.

Găsești localul pe Bd. Regina Elisabeta 38, în imediata apropiere a parcului Cișmigiu, la ultimul etaj al Hotelului Cișmigiu.

PS: priveliștea e superbă, tocmai pentru că este un restaurant de tip rooftop!

Rezervă o masă la Cișmigiu – Bistro la Etaj 

Aria TNB

privire de ansamblu din restaurant artia tnb, cu un rand de canapele mari, din catifea, coloarate, albastre si galbene, cu perne galbene, si mese din sticla intre ele, un alt rand de mese patrate, de restaurant in partea stanga, si ferestre mari, panoramice, in dreapta. Restaruantul este fotografiat seara, si iluminat discret, fiind unul din restaurantele unde sa mergi la prima intalnire
Pe lângă faptul că restaurantul este foarte spațios, are și o terasă mare și frumoasă, perfectă pentru serile de vară.

Un alt restaurant foarte frumos este și Aria TNB, din centrul Capitalei (pe Bd. Bălcescu nr.2). Aflat pe acoperișul Teatrului Național, și aici vei avea parte de o priveliște fantastică, de această dată asupra străzilor din centrul orașului. Ne place foarte mult cum este amenajat și faptul că te face să te simți cumva ca în vacanță – e un loc relaxat, cu un vibe foarte plăcut. În plus, în unele seri au și live music, ceea ce iar este un plus pentru atmosferă.

De Valentine’s Day au pregătit și două meniuri speciale pentru îndrăgotiți: Exclusive Menu (500 lei) și Elite Menu (300 lei), care includ antreuri, fel principal, desert și băuturi. Și ca să vă deschidem apetitul, ce ai zice de niște Piept de rață cu pandișpan de migdale, piure de cartofi dulci și marmeladă cu vișine? Sau de Ravioli cu fructe de mare și spumă de roșii uscate, urmate de un desert cu trufe de ciocolată cu dulceață de căpșuniBunuț!

Rezervă o masă la Aria TNB 

Nor – Sky Casual Restaurant

imagine de ansamblu din restaurantul nor sky casual, in care se vad in prim plan corpuri de iluminat in forma de para suspendate de tavan prin niste cabluri lungi, iar in fundal barul restaurantului si mese de cate doua persoane la care sunt asezate cupluri, si ferestre mari prin care se vede panorama orasului, unul din restaurantele unde sa mergi la prima intalnire
Situat la 136 m înălțime, la etajul 36 al clădirii Sky Tower din Floreasca, NOR este cel mai înalt loc unde poți lua masa.

Dacă vrei să o impresionezi cu un apus ca-n filme, du-o la Nor – Sky Casual Restaurant. Este cel mai înalt loc în care poți lua masa, iar priveliștea asupra Bucureștiului e fantastică! Plus că restaurantul este foarte elegant și frumos! Recomandarea noastră este să alegi o masă la geam și să specifici că ești la date night atunci când faci rezervare. Din meniu îți recomandăm preparatele „To share”, care pot fi împărțite de două persoane. Ca de exemplu Spectaculosul (un platou oau!, cu tot felul de fructe de mare). Iar la desert, nu ratați Nor deasupra unui cuib de ciocolată (trei texturi de ciocolată sub un nor din vată de zahăr).

Nor – Sky Casual Restaurant este pe str. Barbu Văcărescu 201, în clădirea Sky Tower, chiar lângă Promenada Mall.

Rezervă o masă la Nor – Sky Casual Restaurant 

Amethyst Sky Bar

Interiorul restaurantului Amethyst Sky Bar, unul dintre restaurante romantice Bucure;ti, cu mese aranjate cu pahare si stergare si ferestre mari prin care se vede apusul
La Amethyst Sky Bar „savurezi” apusul de soare alături de unele dintre cele mai bune cocktailuri din oraș.

Situat pe acoperișul hotelului Union Plaza, Amethyst Sky Bar îți oferă una din cele mai frumoase priveliști asupra Bulevardului Unirii. Elegant, foarte bine amenajat, este un local contemporan, uber-chic, cu mâncare bună și mai ales o listă de vinuri, cocktailuri și bere artizanală impresionantă. Dacă vrei să ieși la o cină în doi, e alegerea perfectă!

În plus, de Valentine’s Day, pe 13 și 14 februarie, au pregătit o ofertă specială: atmosferă romantică cu live music (by Emanuel Cristea, de la 17:30) și DJ, dar și un meniu special pentru două persoane, care include 3 feluri de mâncare (aperitiv, fel principal și desert). Din meniu ne-a atras atenția tartarul de ton cu piure de avocado și trufe, antricotul de vită cu zucchini și sparanghel cu sos de curcumași vin de Porto, dar și deliciosul Mousse de ciocolată cu fructul pasiunii. Plus că sunteți întâmpinați cu prosecco. Iar dacă vrei ca noaptea să nu se mai sfârșească, ai și o ofertă specială pentru o noapte de cazare.

Rezervă o masă la Amethyst Sky Bar

18 Lounge

oameni la mese seara la restaurant 18 lounge, iar in prim plan un aranjament cu flori
Dacă vrei să te bucuri de o seară romantică, cu muzică bună, mâncare gustoasă și panoramă deosebită, 18 Lounge e locul perfect!

Tot la capitolul restaurante la înălțime, 18 Lounge este un alt restaurant minunat la care să mergi alături de iubita/iubitul tău. Un loc foarte frumos amenajat, cu o priveliște superbă și o atmosferă romantică. Nu degeaba, de-a lungul timpul, aici au avut loc o mulțime de cereri în căsătorie :). 

Situat în Piața Presei Libere, restaurantul oferă vedere panoramică de la etajul 18 al turnului City Gate spre parcul Herăstrău și Bd. Kiseleff. Și e un loc care îmbină de minune preparatele fine, muzica bună și designul elegant cu vederea superbă asupra orașului. 

Rezervă o masă la 18 Lounge

Restaurant Savart

Incapere din restaurant Savart, unul din restaurante romantice București, cu un perete pictat cu flori mari, albastre, corpuri de iluminat moderne, o masa centrala, rotunda, cu scaune capitonate verzi, un pian si alte mese asezate pe laturile camerei
La Restaurant Savart vei găsi un meniu rafinat, contemporan, uneori jucăuş, alteori sofisticat, cu preparate făcute de la zero în bucătăria casei.

Într-o frumoasă vilă din centrul Bucureștiului, pe str. George Enescu nr. 2-4, Restaurant Savart e genul de local care-ți oferă acea intimitate și liniște pe care orice cuplu de îndrăgostiți le caută. Atmosfera este foarte cozy, iluminatul difuz, iar muzica de la pian perfectă „to get you into the mood”! Să-ți mai spunem și că chef Manuela Paraschivescu s-a format profesional în bucătării de restaurante cu două stele Michelin, iar acum își pune în scenă propria viziune culinară, creând un meniu eclectic. Așa că fiecare preparat are arome surprinzătoare, în combinații ingenioase. Spre exemplu, cum îți sună Pastilla maghrebiană de berbecuț, cu migdale și stafide, aromată delicat cu scorțișoară? Iar ca fel principal Filet mignon de porc, cu sos de hribi cu smântână,
usturoi, vin de pătrunjel, cartofi duchesse și mix
de salate. Desertul nu e deloc mai prejos. Ce zici de o Pavlova cu cremă de lămâie, spumă de mascarpone aromată cu apă de flori de trandafir și cardamom, boabe de rodie și fistic? Zi că nu ți-am făcut poftă! În plus, au și multe preparate vegane (aviz amatorilor)!

Rezervă o masă la Restaurant Savart

NOUA

camera la etaj din restaurant NOUA, cu lumina difuza, mese de 2-4 persoane si o atmosefra romantica
NOUA este considerat unul dintre cele mai bune restaurante din București, un restaurant de experiență, pe care cu siguranță trebuie să-l vizitezi!

Dacă vrei să îți surprinzi jumătatea cu o cină fine dining în adevăratul sens al cuvântului și să vă bucurați împreună de o experiență de cinci stele, atunci o seară la NOUA. Bucătărie Românească vă va depăși, cu siguranță, așteptările. Este unul dintre localurile de top din Capitală și cu siguranță unul dintre restaurantele romantice din București.

Deschis în anul 2019, restaurantul de experiență pune în valoare tradiția, teritoriul și produsul local, sub propria filozofie. O filozofie inspirată din bucătăria românească, pe care Alex Petricean o reinventează, o readaptează și o readuce la viață într-o formă mereu surprinzătoare! Chef D’artagnan, cum i se mai spune, este considerat unul dintre cei mai buni bucătari români, un munte de talent care reușește de fiecare dată să surprindă cu preparatele sale, cu gustul desăvârșit, cu inventivitatea și creativitatea sa.   

L’Atelier Relais & Chateaux

Salon din Restaurantul L'Atelier Relais and Chateaux, unul dintre restaurante romantice din București, cu geamuri mari cu storuri, corpuri de iluminat metalice si mobilier clasic, elegant.
Bogdan Alexandrescu vine cu un concept gastronomic neonostalgic și propune un fine dining bazat pe simplitate și desăvârșit prin contemporaneitate, care afirmă curentul întoarcerii la natură și al respectului față de moștenirea culinară și specificul local.

Se spune că mâncarea bună este calea sigură către inima cuiva drag. Și ce poate fi mai romantic de Ziua Îndrăgostiților decât o cină care să vă încânte papilele gustative, ochii și… inima?! Pentru a marca această zi, Chef Bogdan Alexandrescu a creat un meniu de degustare desăvârșit, care va fi disponibil în restaurant între 11 și 14 februarie. Mini Wellington de cerb din Covasna, cu millefeuille de dovleac cu țelină și jus de citrice cu cardamom, sau Foie gras torchon cu gel de cătină, brioche cu iz de turtă dulce și „flori de gheață” – sunt doar două exemple dintre preparatele excepționale pregătite de Chef Dexter.

Cât despre atmosferă, localul asigură decorul perfect pentru o seară de neuitat! L’Atelier Relais & Chateaux este cu adevărat un restaurant foarte elegant, așa cum trebuie să fie un restaurant de fine dining.

La Brasserie Bistro & Lounge

imagine de ansamblu din la brasserie cu mese dreptunghiulare, cu fete de masa, si scaune colorate, capitonate, iar in fundal ferestre mari cadrilate

Zona de nord a capitalei este faimoasă pentru restaurantele luxoase. Iar La Brasserie, din Herăstrău (mai exact pe Șos. Nordului 7-9), nu face excepție. Amplasat chiar pe malul lacului, restaurantul are toate ingredientele pentru o seară reușită: atmosferă cosmopolită, decor elegant, mâncare gustosă și muzică bună. În plus, pereții mari, din sticlă, oferă o priveliște foarte frumoasă asupra parcului și a lacului, iar spațiul în sine este aerisit – un salon mare și înalt, cu mobilier minimalist și modern. Au și o terasă foarte frumoasă, dar pentru a lua cina acolo trebuie să aștepți vremea bună.

Cât despre mâncare, meniul nu este foarte mare, însă orice ai comanda este foarte bine gătit – îți recomandăm „Degustation from the sea”, un mix delicios de somon, lup de mare, calamari, caracatiță, creveți, calcan și sos sicilian, dar și un Ratatouille.

Una peste asta, concluzia e că La Brasserie este unul din cele mai rafinate restaurante din zonă. 

Rezervă o masă la La Brasserie Bistro & Lounge 

Casa di David

imagine detaliu din restaurant casa di david, cu mese de restaurant din lemn si scaune tapitate gri, iar pe masa sunt asezate pahare de vin de cristal, lumanari si farfurii albe, acesta fiind unul din restaurantele unde sa mergi la prima intalnire
Restaurantul se află chiar pe malul lacului Herăstrău și propune o bucătărie modernă, cu preparate din gastronomia fină franțuzească și italiană.

Vrei să faci lucrurile ca la carte și să fii un gentelman desăvârșit? Atunci ce-ai zice de un restaurant de fine dining? Casa di David se află în zona de nord a Bucureștiului (ceea ce deja spune multe), în parcul Herăstrău. Totul acolo este rafinat și elegant – de la amenajarea localului, până la aranjarea mesei și plating. Iar despre mâncare îți spunem atât: haute cuisine. Nu prea ai cum să dai greș, orice alegi, dar dacă ar fi să facem o recomandare, încearcă File de vită cu ciuperci Chaterelles și Morel și cu baby busuioc, iar la desert Fondant de ciocolată cu sorbet de zmeură.

Rezervă o masă la Casa di David 

Tasting Room by Ethic Wine

imagine din tasting room by ethic wine, in care se vede un perete intreg acoperit cu rafturi din lemn in care stau asezate sticle de vin, avand la baza o canapea mov, plusata, in fata careia stau asezate mese patrate de lemn, cu pahare goale de vin pe masa
Targetul locului fiind pasionații de vinuri, era de așteptat ca preparatele culinare să fie la rândul lor bine alese, gândite și gătite.

În seria noastră de recomandări am zis să vă trimitem și la un wine bar. Pentru că vinul roșu este cel mai bun elixir care să aprindă pasiunea! Iar dacă în localul respectiv mai poți să și mănânci ceva bun, atunci e perfect! Tasting Room by Ethic Wine este un gastro-wine bar micuț, cochet, iluminat discret, foarte potrivit pentru un date. Dar cum esențele tari se țin în sticluțe mici, aici poți alege din peste 800 de etichete de vin și 40 de preparate specifice bucătăriei fusion, cu ingrediente sezoniere (îți recomandăm Pulpa de rață confiată – o minune! – și Obrăjori de viţel în bere neagră). Îi găsești pe str. Puțul lui Zamfir 64, în spatele pieței Floreasca.

Rezervă o masă la Tasting Room by Ethic Wine 

Four Seasons Dorobanți

restaurantul four seasons dorobanti din bucuresti, cu incaperi in nuante de crem, mese de patru persoane aranjate clasic, cu stergare inflorate, scaune cu model clasic, din catifea, draperii grele de o parte si alta a ferestrei si un candelabru in centrul tavanului
Pentru a crea mezze-le tradiţional libaneze, bucătarii folosesc condimente aduse direct din Liban, ulei de măsline, verdeţuri şi legume proaspete, carne fragedă şi peşte proaspăt.

Dacă preferați bucătăria orientală, încercați preparatele cu specific libanez de la Four Seasons Dorobanți. Asta pentru că aici veți găsi mezze-le tradițional libaneze, dar vă veți putea bucura și de un decor deosebit. Amplasat într-o vilă frumoasă din zona Dorobanți (mai exact pe Calea Dorobanților nr 177, în apropiere de Televiziunea Română), restaurantul este foarte elegant. De la mobilierul clasic și scaunele îmbrăcate în catifea, la draperiile grele și cromatica în nuanțe deschise, întreg spațiul are un ușor aer burghez, care îți va face jumătatea să se simtă cu adevărat răsfățată!

Încercați aperitivele pe bază de hummus (sunt foarte bune!), un preparat din pește, vită sau miel la grătar, iar la desert Knefe cu fistic.

Rezervă o masă la Four Seasons Dorobanți 

Ciao Niki

incapere din restaurantul ciao niki, unul din restaurante romantice din bucuresti, cu pereti imbracati in lambriuri din lemn inchis la culoare, ferestre mari, rotunjite, vitrate, si mese patrate, de cate 6 persoane, cu scaune galbene imbracate in catifea
Atmosferă plăcută, locație clasică și elegantă, mâncare italiană delicioasă. Este un local perfect pentru o cină romantică, dar și pentru un eveniment privat.

Un alt restaurant amplasat într-o vilă frumoasă este și Ciao Niki, de pe str. Boșa nr. 4 (în zona Moșilor). Are un aer nobil, cu încăperi și o amenajare care te fac să te simți ca și cum ai lua cina într-un palat. Demn de un prinț și o prințesă, dintr-o poveste de dragoste! Nu te aștepta însă la o atmosferă rigidă – din contră, este un loc frumos și special, și unul din restaurantele romantice pe care ți le recomandăm pentru Ziua Îndrăgostiților. Meniul este specific bucătăriei italiene, mediteraneene, iar bunul gust este la el acasă, atât la propriu cât și la figurat. Puteți servi preparate culinare senzaționale, pregătite atent cu ingrediente proaspete, totul într-o prezentare ireproșabilă. Dacă le faci o vizită, îți recomandăm Tartarul de ton, un preparat delicat, cu un echilibru perfect între gusturi, arome și texturi.
Carnea delicată de ton roșu este perfect balansată de cremozitatea avocadoului și aciditatea sucului de lămâie. Sau poate vrei să încerci o porție de paste, ca de exemplu tortelloni umpluți cu trufe. Foarte bune! Și au și vinuri de calitate.

Rezervă o masă la Ciao Niki 

Restaurant Pata Negra copas y tapas

imagine de ansambu din pata negra, unul din restaurante romantice din bucuresti, o incapere cu pereti gri, tavan alb, podea de lemn, mese albe si scaune cu spatare rotunde, gri, iar de tavan este prinsa o instalatie de iluminat cu multe bare metalice
Pata negra copas y tapas este un restaurant cu specific spaniol creat cu dragoste, bucurie, pasiune și mult entuziasm, care te va cuceri!

Cine ar putea înțelege mai bine cât de importantă este atracția și chimia între îndrăgostiți, dar și ce înseamnă plăcerea de a savura fiecare clipă, dacă nu un cuplu? De aceea, îți recomandăm o vizită în restaurantul lui Angi și Gabi, un cuplu de români care s-au întors în țară după ce au petrecut 20 de ani în Spania. Și nu s-au întors cu mâna goală, cum s-ar spune, ci cu un bagaj întreg de experiențe într-ale bucătăriei iberice. La Pata Negra copas y tapas vei găsi mâncăruri gustoase tradiţionale spaniole și printre cele mai bune fructe de mare din București. În plus, restaurantul se află într-o frumoasă vilă de pe strada Washington nr. 11 (în zona Dorobanți) și este foarte frumos aranjat, cald și primitor.

Partea cea mai bună știi care e? Că au pus la punct un meniu special pentru Ziua Îndrăgostiților, plin de bunătăți una și una – ca de exemplu aperitive din San Sebastian, salate, gustări spaniole, multe tipuri de pește și fructe de mare (printre care și Gambas al pil-pil), preparate din carne, paella (desigur!) desertul zilei și băuturi pentru toate gusturile.

Rezervă o masă la Restaurant Pata Negra copas y tapas 

Restaurante închise 

Update 2022

Din păcate, de la momentul în care a fost scris articolul inițial, unele restaurante s-au închis, altele doar și-au suspendat o perioadă activitatea. Iar noi sperăm să revină cât mai curând 🙂

Mozzafiato

mozzafiato, unul din restaurante romantice din bucurești, cu mese patrate si patru scaune, din lemn, asezate in linie cu un bar auriu, iar pe fundal se vede un perete argintiu, si un rand de canapele capitoate, iar de tavan sunt prinse patru corpuri moderne de iluminat, rotunde
Pe lângă mâncare bună, la Mozzafiato poți alege și dintr-o lista extinsă de vinuri sau cocktail-uri interesante.

Dacă tot am pornit într-o călătorie romantică în jurul lumii (cel puțin din punct de vedere culinar), nu aveam cum sări peste bucătăria italiană. Mozzafiato este un restaurant de pe Calea Floreasca (nr 133-135), perfect pentru o ieșire la cină. Și asta din mai multe motive. În primul rând, atmosfera este foarte intimă – restaurantul este amenajat în culori închise și accente decorative aurii, totul echilibrat de căldura mobilierului de lemn. Rezultatul este foarte luxos și modern. În al doilea rând, mâncarea italiană este pe gustul nostru. Iar gustul este unul dintre lucrurile care le iese bine indiferent dacă vorbim de paste, pește, grill sau pizza. Însă pentru așa o seară, mizează pe o porție de Stridii GillardeauMușchi de vită Black Angus, Tiramisu și un pahar de vin (roșu, bineînțeles).

Maize farm to table

prim plan cu o masa patrataa de lemn, de doua persoane, pe care stau asezate pahare goale si tacamuri, in spate se vede o fereastra, iar in dreapta un parapet din lemn cu ghivece pline de flori vers si mov. in spate se afla un perete din lemn, pe care este scris cu litere mari, luminoase, maize
Maize arată, în anumite privințe, ca un laborator-uzină, unde cercetătorii nu se opresc din descoperiri.

Dacă vrei să câștigi puncte bonus la capitolul „impresie”, atunci scoate-ți partenera la unul dintre cele mai în vogă restaurante din București: Maize farm to table. Multe localuri din Capitală promit o experiență de fine dining, însă la Maize chiar ai ocazia să încerci cu adevărat așa ceva. Ei au venit cu un concept interesant: s-au inspirat din natură și au mizat pe ingredientele cele mai bune, de origine controlată (adică fără chimicale și alte „porcării”), pe care le-au integrat în preparate reinterpretate în stil propriu. Ca de exemplu Rața din Poveste, cu prune afumate, morcov compresat, varză cu pastă umami, sos de vin și polen. Sau Pui Țanțos (pulpă de pui de țară, sos de smântână și ciuperci, cu mămăligă aerată). O nebunie!

Cât despre restaurant în sine, arată foarte bine – un spațiu modern, ca un hambar în variantă urbană, cu accente luxoase.  Îl găsești pe str. Paris nr 61A, în zona Dorobanți.

La Cantine de Nicolai

la cantine de nicolai, unul din restaurante romantice din bucuresti, cu o masa in prim plan cu stergar alb si vesela, un tablou tip art nouveu pe peretele de lanfa, si alte mese in fundal, impreuna cu ferestre mari, cu perdele albe
Cu un vibe foarte prietenos și relaxat, La Cantine de Nicolai este un loc perfect atât pentru o cină romantică, cât și pentru o ieșire cu prietenii sau un prânz de afaceri.

Tot din zona restaurantelor cu specific franțuzesc face parte și La Cantine de Nicolai. Este un restaurant elegant, intim, cu o atmosferă rafinată, perfect pentru o seară petrecută în doi. Pe chef Nicolai Tand cu siguranță l-ați mai văzut și auzit, așa încât n-ar trebui să mai fie o supriză că o vizită în restaurantul lui este o experiență plăcută. Și una care să-ți impresioneze partenerul/a. Lumină difuză, bucătărie franțuzească și o listă de vinuri bune… rețeta perfectă pentru Ziua Îndrăgostiților.

Cât despre meniu, totul e bun, dar ți-am recomanda să nu ratezi scoicile Saint Jaques sau mușchiul de vită Rossini. Iar ca să vă îndulciți, încercați Moelleux au chocolat (un fel de lava cake).

Găsești restaurantul pe str. Povernei 15-17 (în zona Bd. Lascăr Catargiu).