Restaurantele ne dezvaluie: cele mai ciudate obiecte uitate de clienti

23 octombrie 2015 | Noutati

Unele dintre cele mai amuzante povesti de la restaurante sigur au legatura si cu obiectele uitate de oameni in local. Obiectele uitate in restaurant nasc in jurul lor tot felul de povesti, ele putand sa spuna multe despre persoana care le-a lasat acolo, despre starea persoanei cand a plecat acasa si deja ne putem imagina un scenariu posibil pentru dimineata de dupa. De ce spunem asta? Daca o sa cititi si voi ce fel de obiecte au fost uitate in cateva restaurante bucurestene sigur o sa va imaginati si voi tot felul de povesti amuzante.

*Daca reprezentati un restaurant din Bucuresti si vreti sa impartasiti parerea voastra despre acest subiect, va asteptam povestea voastra la redactia@localhost. 

Cele mai ciudate obiecte uitate la restaurant 

 

Sarpele Roz

sarpele roz
sursa foto

Cu stupoare…”proteza dentara”!!!

 

Beraria H

beraria h
sursa foto

Pantofii si sosetele!! Dupa o noapte incendiara de dans, unul dintre cilenti si-a uitat incaltarile in locatia noastra.

 

Peter’s Kitchen

peter kitchen
sursa foto

Obiecte lasate sau uitate de clientii nostrii: umbrele, incarcatoare laptop sau telefon mobil, palarii, ochelari, ghiozdane sau genti.

 

Tapo

tapo
sursa foto

In principiu, nu prea gasim obiecte uitate, intrucat avem mereu grija a le reaminti, la plecare, sa fie atenti in a nu-si uita obiecte personale, dar cand se intampla, sunt fie cadouri, fie accesorii. Cel mai ciudat caz a fost al unui client care si-a uitat masina in parcare, cu cheie cu tot. A durat o zi pana am reusit a gasi proprietarul.

 

Four Seasons

four seasons
sursa foto

Asta chiar ca e hazliu. Un client si-a uitat odata proteza dentara pe masa. 🙂
Au mai fost uitate agrafe, lantisoare, inele, haine bineinteles, umbrele, palarii, ochelari, telefoane, laptopuri, contracte importante.

 

Modelier

modelier
sursa foto

Ca-n Cenusareasa, doar un pantof. Unul singur, nu 2. Nu stim daca trebuia sa rascolim tot regatul pana sa gasim fata, asa ca am pus anuntul pe Facebook.

 

Kanpai

kanpai
sursa foto

Nu-mi amintesc ceva in mod deosebit; poate doar o intamplare hazlie: un client si-a lasat pentru cateva ore… copilul la sushi bar-ul nostru. Micutul nu voia sub nicio forma sa plece iar tatal ne-a rugat sa avem grija de el 20-30 de minute pana revine din piata Floreasca!

 

J’ai Bistrot

jai 3
sursa foto

Lista e lunga dar am putea enumera:
pantofi, o traista cu juma de pet de Bucegi si da, a venit dupa ea, un penis roz din plus, costum de baie, sutien.

Red Angus Steakhouse

red angus
sursa foto

Un client si-a uitat odata paltonul la noi. Bineinteles ca l-am ajutat sa-l recupereze. A fost placut surprins cand si-a gasit toti banii pe care ii avea in buzunare. Care nu erau putini.

 

Descopera si alte dezvaluiri ale restaurantelor: 

Cum arata portretul clientului ideal

Cea mai mare comanda/ cel mai mare bacsis