Restaurantele ne dezvaluie: cui ar oferi o masa gratuita si de ce

3 august 2015 | Noutati

Am ajuns la ultimul episod al serialului „Restaurantele ne dezvaluie”. Pentru ultima parte am fost curiosi sa aflam cui ar oferi anumite restaurante din Bucuresti o masa gratuita si de ce. Fie ca sunt vedete, clienti fideli sau ONG-uri, noi am vrut sa aflam cui ar ar face anumite restaurante cinste si de ce. Alegerile lor le descoperiti mai jos.

Si, nu uitati, daca aveti un restaurant si aveti o poveste interesanta pe aceasta tema (cui ati oferi o masa gratuita si de ce), va rugam sa ne scrieti pe adresa redactia@localhost si vom adauga si povestea voastra in aceasta lista.

 

Peter’s Kitchen Bistro

peter

Dorim sa oferim o masa gratis domnului Mihai Morar de la Radio Zu, deoarece ne-a sprijinit foarte mult. Ne-a facut reclama gratuita la postul de radio pe care il reprezinta iar rezultatele au fost vizibile, imediat dupa au venit multi clienti datorita lui, clienti care, de altfel, ne-au ramas fideli.

La Copac

la copac

Am oferit pe parcursul timpului numeroase mese gratuite celor care intr-adevar au nevoie de asta: batranilor din camine sau copiilor nevoiasi. Am gatit pentru ei cu drag si bucurie, am gazduit evenimente caritabile, am contribuit la intamplari frumoase. Nu consideram acest lucru ca fiind un act de generozitate, ci de normalitate.
Oameni speciali ne trec pragul in fiecare zi si nu sunt putini. Personalitatile din domeniul culturii si artelor sunt obisnuiti ai casei noastre La Copac. Unul dintre cei pe care l-am cunsocut de curand si ne-a cucerit inima si de la care tot invatam cum sa ne jucam este domnul Ioan Nicolau, inventatorul a mii de jocuri. Mai tineti minte Animale din continente, Naval sau Zoo Alfabet? Noi ni le-am reamintit cu mare drag si fiecare intalnire cu venerabilul inventator este memorabila.

Beraria H

beraria h

Clientului nostru fidel, Rud Claudiu.

Sky Bar

sky bar

Periodic prin intermediul firmei noastre de catering (SkyBar Catering) oferim mancare personelor nevoiase. Este o traditie ca in fiecare an de Ziua Coplului impreuna cu Irina Calota organizam o tombola, iar cu ajutorul noastru si al clientilor nostri, copiii de la Casa Sf Gabriel din Popesti sunt scosi la o activitate in aer liber: calarie, aqua parc…s.a.m.d.

Ludic

ludic

Am oferit si o sa mai oferim mese din partea casei castigatorilor de la Ludic Quiz si in general oferim atentii clientilor care ne trec pragul. In ceea ce priveste vedetele, ne-au vizitat cateva, dar doar daca ne treceau pragul Walt Disney sau Jim Morrison le ofeream o masa gratuita, dar asa… poate lui Gordon Ramsey. Sau Jamie Oliver.

Tapo

tapo

Ne place sa ne pastram spontaneitatea in ceea ce priveste astfel de situatii, drept urmare nu putem raspunde in acest moment cu privire la o persoana anume, insa s-a creat un obicei de a oferi cadouri clientilor fideli.

Shift/ Alt Shift

alt shift

Pentru noi totul pleaca de la premisa: clientul este cel mai important (la modul serios)!  Ne mandrim ca la noi este tot timpul plin (si acest lucru este de notorietate: ne cerem scuze tuturor celor care ne prind mai greu la telefon pentru a face o rezervare…). Mese gratuite, discounturi si mici atentii din partea casei oferim constant clientilor, in functie de situatie (fie ca sint clienti fideli, sau foarte agreabili, fie ca au avut o mica nemultumire).

Bocca Lupo

bocca lupo

Silvio Berlusconi. Este cunoscut majoritatii ca mogul de media, prim-ministru al Italiei si patronul A.C. Milan. Insa, noi stim si la sua storia. Ca a terminat Università Statale in Milan cu onoruri si o lucrare absolut inovativa pentru vremurile acelea: ”Legislatie si aspecte legislative in advertsing”. Mai stim si ca in tinerete era vocal pe vasele de croaziera, ca a compus imnul A.C. Milan, dar si pe cel al Nationalei Italiei (Squadra Azzura). Di sicuro, ar fi Silvio Berlusconi! Ne este mai mare dragul de oamenii a caror prezenta spune o poveste si care inteleg ce inseamna #autenticitalian.

 

Cititi si celelate episoade din seria „Restaurantele ne dezvaluie”:

Cele mai amuzante cronici despre restaurante

Cele mai interesante episoade petrecute in cateva restaurante din Bucuresti

Cei mai dificili clienti din cateva restaurante din Bucuresti