Restograf este GRATUIT pentru toate restaurantele!

28 mai 2020 | Management

Acum beneficiezi GRATUIT de Restograf, cel mai simplu și eficient sistem de rezervări on-line din România.

Cu toții am trecut prin multe lunile acestea! De la șocul inițial provocat de închiderea restaurantelor, la frenezia de a găsi noi soluții pentru adaptarea și supraviețuirea afacerii, și până la incertitudinea pe care lipsa unui plan concret de acțiune a adus-o. Astăzi însă ne pregătim de reluarea activității. Pentru că ne dorim să sprijinim restaurantele din România, le punem la dispoziție, gratuit, serviciile noastre.

ecran de tableta pe care se poate vedea aplicatia Restograf oferita acum gratuit

Pandemia de Covid-19 a însemnat pentru noi toți un drum extrem de anevoios, iar industria HoReCa a fost zguduită din temelii. Multe restaurante s-au adaptat și au apelat la noi modele de business, altele, însă, au fost nevoite să închidă definitiv ușile.

Acum, pe măsură ce ne apropiem cu pași repezi de reluarea activității, ne facem din nou planuri pentru viitor – ceea ce nu este ușor, atâta vreme cât nu știm, concret, pe ce măsuri de ajutor ne putem baza din partea statului, sub sub ce formă vor veni acestea. Pe de altă parte, este greu de făcut o previziune referitor la comportamentul oaspeților. Ce știm însă, cu siguranță, este că mâncarea bună aduce oamenii laolaltă. Că serviciile de calitate sunt cheia unei experiențe reușite. Și că dincolo de teamă, dorul de normalitate și de cei dragi accentuează nevoia de socializare. Iar restaurantele sunt cadrul perfect pentru asta! Și mai știm ceva – că dând dovadă de solidaritate, avem cu toții o șansă mai mare de a ne reveni și a redeveni un business de succes.

Tocmai de aceea, noi sprijinim restaurantele și îți punem gratuit la dispoziție Restograf Manager, cel mai simplu și eficient sistem de rezervări on-line din România!

Cu ce te ajută Restograf Manager

Încă de la început, Restograf a fost liantul dintre restaurante și oaspeții lor. Iar acum, mai mult ca niciodată, una din provocările majore după redeschiderea restaurantelor va fi aceea de a atrage din nou clienții în local. În aceeași măsură, va trebui să gestionezi mesele din restaurant, așa încât să eviți aglomerarea și să respecți regulile de distanțare socială. În ambele situații – și nu numai – Restograf este soluția de care ai nevoie și de care poți beneficia acum gratuit.

Atragi oaspeții în restaurant


Zilele acestea, mare parte din viața noastră s-a mutat în online – de la serviciu, la întâlniri de afaceri, de la cumpărături, la întâlniri pe Zoom cu prietenii și familia… și tot așa. Spațiul virtual a devenit parte din realitatea cotidiană și oamenii s-au obișnuit să aibă totul la îndemână, la un click distanță. Pe măsură ce viața își va relua parcursul normal, obiceiurile vor rămâne. Iar în momentul în care oaspeții vor putea reveni în restaurante, platformele on-line de rezervări vor veni ca o soluție naturală la nevoia lor.

Odată listat în Restograf, oricine poate vizita pagina restaurantului tău. De acolo va putea afla informații despre local, va vedea fotografii, va găsi meniul, precum și datele de contact și alte informații utile.

atrage oaspeti in restaurant cu restograf gratuit

Obții mai multe rezervări și le gestionezi ușor


Una din principalele măsuri care vor veni la pachet cu redeschiderea restaurantelor va presupune impunerea unor reguli de distanțare socială, așa încât să fie diminuat riscul de răspândire a virusului COVID-19. Asta înseamnă amplasarea meselor la o distanță corespunzătoare, precum și evitarea aglomerării în spațiul restaurantului. Una din cele mai bune soluții în acest caz este să promovezi rezervările. Am stabilit deja că viitorul înseamnă adaptarea la mediul online. Prin Restograf, oaspeții pot rezerva o masă oriunde ar fi, la orice oră, cu un singur click, și primesc confirmare pe loc.

Pe de altă parte, cu Restograf Manager gestionezi simplu și rapid orice tip de rezervare primești, cu ajutorul hărții personalizate a meselor – astfel vei știi în orice moment gradul de ocupare a restaurantului și vei putea evita aglomerarea de persoane în local.

Toate rezervările (indiferent că le primești din online, aplicații mobile, widget, e-mail, rețele sociale, telefonice, walk-in etc,) vor fi stocate în același sistem și le vei putea accesa oricând ai nevoie, de oriunde, 24h din 24h, fără ca măcar să fii în restaurant.

harta meselor din restaurant din restograf

Restaurantul tău este promovat în mod gratuit


Simpla expunere în lista noastră de restaurante îți oferă mai multă vizibilitate. Uneori oaspeții nu au un restaurant anume la care vor să meargă, și atunci se inspiră din site-ul și aplicația Restograf. Mai ales acum, când nu se știe exact ce restaurante sunt deschise și care nu.

În plus, ești promovat la nivel național și obții mai multă vizibilitate – prin Newsletterele Restograf, prin articolele noastre cu recomandări și prin promovare pe rețele noastre sociale. Astfel, dacă în această perioadă vei derula campanii și oferte speciale destinate clienților, noi te ajutăm să le popularizezi.

Alte beneficii:

  • Prin Restograf Manager ai acces la o Carte de Oaspeți digitală – baza ta de date cu toate informațiile necesare despre oaspeți, adunate într-un singur loc (fără agende sau fișiere excel care doar centralizează date, dar nu-ți furnizează statistici). Poți să îți definești exact clientela, să știi cărui target te adresezi și să gândești campanii „croite” pe măsura lor.
  • În plus, este o unealtă eficientă de management. Vei ști care este, de obicei, gradul de ocupare a restaurantului, care sunt cele mai frecventate zile și ore, cât timp petrec oaspeții la masă și multe alte informații și statistici utile. Pe baza acestora vei putea face anumite previziuni financiare, atât de importante în aceste zile.
  • Review-uri verificate – mulți dintre oapseți iau decizia de a vizita sau nu un restaurant și în funcție de review-urile pe care le are. Asta pentru că dincolo de orice prezentare de marketing, experiențele reale ale altor oaspeți oferă credibilitate. Prin Restograf, oricine a onorat o rezervare este îndemnat să lase un review (ne ocupăm noi de asta). Iar tu le poți răspunde (astfel încât, dacă opinia este negativă, să îndrepți lucrurile).

Profită acum de oferta noastră: Restograf este gratuit pentru toate restaurantele!

Lumea s-a schimbat și, odată cu ea, și industria ospitalității! Restograf rămâne însă în continuare platforma care vine în ajutorul oaspeților și restaurantelor. Transformăm orice rezervare într-un gest simplu și firesc, cu un răspuns în timp real de fiecare dată, și sprijinim restaurantele în reluarea activității, oferind gratuit serviciile noastre și accesul la o soluție modernă de management pentru localuri.

Află mai multe despre Restograf Manager!