Restograf lansează Consultantul Virtual HoReCa

20 ianuarie 2021 | Noutati

Consultantul Virtual Restograf este primul ghid complet pentru deschiderea, operarea și managementul de succes al oricărui tip de local. Destinat specialiștilor din industria HoReCa, cea mai afectată de criza provocată de pandemia de COVID-19, Consultantul Virtual reprezintă prima etapă a unui program de revitalizare a domeniului.

coperta de la Consultantul Virtual Restograf

» Descarcă GRATUIT Consultantul Virtual HoReCa by Restograf «

Consultantul Virtual Restograf, primul ghid din România destinat specialiștilor din HoReCa

Consultantul Virtual Restograf, al cărui partener strategic este producătorul de bere Bergenbier, este primul ghid din România destinat tuturor proprietarilor și managerilor de localuri, pentru a-i ajuta să depășească criza provocată de pandemie, dar și celor care doresc să-și deschidă un local, indiferent de tipul acestuia, și au nevoie de îndrumare.

Pentru că domeniul ospitalității trece prin momente mai dificile ca oricând, noi ne-am dorit să dăm o mână de ajutor și să sprijinim industria cea mai lovită de pandemie. Iar modul nostru de a face acest lucru a prins contur sub forma acestui ghid destinat specialiștilor din domeniu, care-ți oferă îndrumarea de care ai nevoie pentru a-ți gestiona cu succes localul acum și pe viitor.

Disponibil în format electronic și oferit GRATUIT, Consultantul Virtual poate înlocui cu succes serviciile clasice de consultanță și reunește într-o singură platformă absolut toate informațiile necesare pentru redeschiderea cu succes a localului tău. Așa încât să treci cu bine peste criză!

Consultantul Virtual este disponibil tuturor celor interesați, în mod gratuit, și oferă informații la zi cu privire la aspecte legislative, financiare, de gestiune, management, marketing și multe altele. Ne adresăm în primul rând proprietarilor și managerilor oricărui tip de local din HoReCa, dar oricine lucrează în domeniu și vrea să evolueze va avea cu siguranță de câștigat citind și folosind Consultantul Virtual Restograf. Vom contacta toate cele 46.000 de afaceri din domeniu și le vom oferi, în mod gratuit, toate aceste informații.

Radu Dumitrescu, proprietarul Restograf și fondatorul Stadio Hospitality Concepts (SHC), din care fac parte restaurantele Stadio, NOR, Cişmigiu Bistro și 18 Lounge.

home page-ul de la Consultantul Virtual Restograf

» Intră pe site și descoperă mai multe detalii «

(Re)configurarea traseului către un local de succes și după pandemie

Bazat pe 15 ani de experiență în domeniul HoReCa, ghidul Consultant Virtual Restograf vine în sprijinul afacerilor locale, fie că este vorba despre business-uri cu tradiție, fie despre companii de anvergură mică sau medie.

Structurat în 19 capitole principale, ghidul Consultant Virtual Restograf oferă informații și detalii complete despre primii pași care trebuie urmați pentru deschiderea unul local, despre conceperea meniului, costuri și modul de stabilire a prețurilor, necesarul de angajați și grilă de salarizare, despre organizarea activității în bucătărie, bar, sala de mese și casierie, despre soluțiile de software și hardware, furnizori, livrări, achiziții, gestiune, inventar, rezervări.

Strategiile financiare care conduc afacerile din domeniu spre succes și gestionarea localurilor în timpul pandemiei reprezintă câte un capitol din ghid, la fel și strategiile de marketing și PR. În plus, Consultantul Virtual Restograf prezintă studii de caz și povești de succes, legislația din domeniu, principalii producători, principalele asociații și cele mai importante publicații de specialitate, precum și un dicționar de termeni din industrie.

Consultantul Virtual Restograf are peste 2.900 de pagini cu informații și anexe utile și cuprinde peste 260 de manuale, proceduri, template-uri și check-list-uri.

Nu am fi reușit însă să facem toate acestea fără sprijinul partenerilor noștri! Aceste vremuri extraordinare dau naștere la noi oportunități, iar partenerii noștri sunt gata să-ți ofere ajutorul potrivit la momentul potrivit și îți stau la dispoziție pentru a identifica și implementa noi oportunități de dezvoltare prin pachete speciale la oferta de servicii, know-how și inspirația necesare pentru inovație. Companii cu o viziune modernă, care au dorit să se alăture demersului nostru de a ajuta HoReCa, dovedindu-se a fi un sprijin de bază pentru acest domeniu. Descoperă oportunitățile pe care ți le aduce Consultantul Virtual Restograf!

parteneri Consultant Virtual

Redeschide-ți localul cu succes

Consultantul Virtual Restograf este primul pas al unui program amplu care-și propune revitalizarea industriei HoReCa. Următoarele etape includ organizarea de cursuri de specialitate, de webinarii și evenimente de profil, care să reunească cât mai mulți dintre profesioniștii din industrie.  

Localul tău a depășit deja primul obstacol! Ai trecut peste închiderea forțată și acum te pregătești ușor, ușor pentru redeschidere. Este posibil ca lucrurile să se miște mai greu la început, dar noi, cei din lumea restaurantelor, suntem rezistenți și nu abandonăm ușor! Iar dacă este o industrie care să‑și poată reveni cu bine după o asemenea experiență, atunci aceasta este!

Și noi, oamenii de la Restograf, suntem aici pentru a te ajuta! 😊

Vizitează Consultantul Virtual Restograf!