Romania’s Greatest Chefs – descarcă gratuit colecția de rețete de la cei mai mari bucătari ai României

4 noiembrie 2020 | Locuri cool

Ne-am unit forțele cu cei mai mari bucătari ai României pentru a-ți oferi în dar o carte de bucate unică, o colecție cu rețetele de suflet ale celor mai renumiți Chefi ai țării: Romania’s Greatest Chefs. Și asta pentru că, împreună, #NoiFacemUnSpital. Descarcă GRATUIT cartea de bucate, iar dacă îți plac rețetele lor, fă o donație în contul Asociației Dăruiește Viață.

Romania's Greatest Chefs carte de bucate Restograf

» Descarcă GRATUIT cartea de bucate „Romania’s Greatest Chefs” «

Cei mai mari 29 de bucătari ai României au gătit pentru tine și îți împărtășesc rețetele lor de suflet, pe care să le prepari și tu acasă, pentru cei dragi. Ba chiar unele rețete vin însoțite și de un videoclip, așa încât să-ți fie și mai ușor!

De câte ori nu i-ai urmărit la televizor sau i-ai văzut în reviste?! Poate chiar ai și avut ocazia să guști din ceva gătit de ei… Noi am reușit să-i aducem pe toți la un loc, așa încât să-ți oferim împreună un dar special: colecția de rețete Romania’s Greatest Chefs.

Romania’s Greatest Chefs, o colecție de rețete cum alta nu e!

În cartea noastră de bucate vei găsi tot ce vrei: de la rețete tradiționale românești, reinterpretate în manieră proprie, până la rețete inovative; de la preparate italiene, la japoneze; de la rețete de pâine, la aperitive inedite, fripturi savuroase și deserturi incredibil de apetisante! Toate rețetele sunt descrise pas cu pas, așa încât și dacă nu ești maestru într-ale bucătăriei tot vei reuși să le prepari cu brio!

Noi le mulțumim din suflet Chefilor care și-au adus contribuția la această carte de bucate și care nu au ezitat să răspundă la apelul nostru: Bogdan Alexandrescu (Chef Dexter); Sorin Bontea; Oana Irina Coantă; Ana Consulea; Carlo Conversano; Vova Curnic; Bogdan Dănilă (1 stea Michelin); István Deák; Rareș Cristian Dinu; Alexandru Dumitru; Andrei Fâciu; Joseph Hadad; Adi Hădean; Radu Ionescu; Cătălin Jernoiu; Nico Lontras; Cezar Munteanu; Aida Parascan; Antonio Passarelli; Michael Passarelli; Daniel Pălici; Alex Petricean; Tom Rees; Cătălin Scărlătescu; Florin Scripcă (FOA); Henrik Sebok; Johnny Șușală; Dan Țonescu; István Veres (1 stea Michelin).

Descărcă GRATUIT Romania’s Greatest Chefs!

Ei, voi, #NoiFacemUnSpital

Mâncarea bună aduce oamenii laolaltă! Așa a fost și așa va fi întotdeauna.

Am traversat cu toții o perioadă grea și ne-am remintit cât de important este să ne putem baza pe cei de lângă noi, cât contează sprijinul comunității și câte lucruri minunate se pot face când ne unim forțele! Iar acesta este un lucru pe care cei de la Asociația Dăruiește Viață îl știu foarte bine. Ei au reușit, în doar câteva luni, să construiască din donații un spital modular pentru pacienții cu coronavirus.

Însă lupta lor nu se oprește aici. Pentru că au în continuare nevoie de sprijin pentru un alt proiect important: construirea primului Spital Național de Copii pentru Cancer, Boli Grave și Traumă. Cartea aceasta de bucate este modul nostru de le oferi ajutor. Împreună cu cei mai mari bucătari ai României am reușit să adunăm o colecție de rețete fabuloase, pe care ți le dăruim cu drag! 

Tu dă darul mai departe și fă o donație în contul Asociației Dăruiește Viață, așa încât copiii să aibă o șansă în plus pentru a se face bine! #NoiFacemUnSpital. Ne ajuți?