S-a deschis localul in care poti intra doar daca esti teribil de mahmur

11 noiembrie 2016 | Noutati

S-a deschis un local care pare un adevarat paradis pentru petrecaretii care se lupta dimineata cu mahmurelile.

S-a intamplat in Amsterdam, se numeste The Hangover Bar si promite sa vindece chiar si cele mai grave si dureroase mahmureli. Bineinteles, este obligatoriu sa fii mahmur pentru a putea intra.

2
The Hangover Bar // sursa foto

Rezervarile se fac online, ceea ce inseamna ca trebuie sa te imbeti premeditat cu o seara inainte.

La intrare, clientii trebuie sa sufle intr-un alcoolmetru, abia apoi, daca se constata ca nivelul de alcool din sange este inca in limitele unei mahmureli groaznice, acestia se pot bucura de paturile puse la dispozitie, de fantanile cu apa cu vitamine, de televizoarele la care se pot urmari serialele si filmele preferate.

1
The Hangover Bar // sursa foto

De asemenea, mai exista si o zona de lounge cu un „oxygen bar”, unde poti sa inspiri doze de aer curat care sa te ajute sa te pui mai repede pe picioare, prin oxigenarea creierului.

Nu lipsesc nici smoothie-urile preparate special pentru a combate efectele mahmurelii si mancarea de toate felurile, care poate fi comandata prin Foodora.

Intreaga idee le apartine celor de la Matt Sleeps, o firma olandeza de saltele, care in urma succesului inregistrat de acest tip de pop-up bar, realizat pentru promovarea saltelelor, se gandesc acum sa deschida un astfel de bar ca afacere permanenta.

Sincer, Bucurestiului i-ar prinde bine un astfel de bar. Nu?