Sarbatorile sunt pentru toti – gatit caritabil cu Chef Cezar Munteanu

16 decembrie 2016 | Noutati

Sarbatorile sunt pentru toti – acesta este un indemn pe care ar trebui sa-l urmam in numar cat mai mare. Exemplul in acest sens e dat chiar de un mare Chef din Romania, Cezar Munteanu. Initiativa lui de sarbatori nu e doar de aplaudat, ci de urmat si de alte restauranti si alti bucatari. Detaliile despre gatitul caritabil, mai jos:

Asociatia Carusel impreuna cu Chef Cezar Munteanu daruiesc o masa calda persoanelor marginalizate si excluse social din Bucuresti.

sarbatori pt toti

Va invitam sa va alaturati acestei initiative luni, 19 decembrie 2016, intre orele 11.00 – 16.00, la Restaurantul Cézanne, Piata Charles de Gaulle Nr. 3, sector 1, Bucuresti!

Dam startul la gatit inca de dimineata, iar incepand cu ora 14.00 vom distribui mancarea calda si consistenta in diferite zone din Bucuresti. Puteti sa va implicati prin donatii de alimente, ajutor la gatit sau la distribuit mancarea.

Daca vreti sa va implicati, scrieti-le si puteti face sarbatorile mai frumoase pentru cei care nu au prea multe motive de bucurie.

Detalii eveniment.